Reality27. juli 2021

"Too Hot to Handle"-vinder Marvin Anthony single efter stort skænderi

Efter stor selvudvikling vandt franske Marvin Anthony ikke bare programmet, men også kærligheden med Melinda Melrose i anden sæson af "Too Hot to Handle". Nu fortæller parret om det kæmpe skænderi, der dog blev enden på forholdet.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/aaaabyass0_0gmnf436kbuogpoqswew-i12hjooajyim447lvmgss86pzhk4lvgvkiocdc2o4cgqow1mqfudvi6kipwuqxd3cajv5ktuyg5mc47u1zc.jpg
 Foto: Netflix

Vi heppede sådan på, at den charmerende franskmand og feisty newyorker ville finde ud af det - og det endte da også med, at modellen Marvin Anthony vandt både den seneste sæson af "Too Hot to Handle" og Melinda Melroses hjerte.

Parret var meget igennem i realityprogrammet, hvor det handler om at lægge bånd på sine fysiske lyster og i stedet - gisp - lære hinanden at kende på et dybere plan gennem samtaler og selvudvikling.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/aaaabyass0_0gmnf436kbuogpoqswew-i12hjooajyim447lvmgss86pzhk4lvgvkiocdc2o4cgqow1mqfudvi6kipwuqxd3cajv5ktuyg5mc47u1zc.jpg
 Foto: Netflix

Den franske model vandt pengene, men mistede kæresten. Foto: Netflix

I sidste ende fik de to deltagere hinanden.

Men desværre holdt lykken kort.

Allerede i reunion-afsnittet til årets sæson "Too Hot to Handle" afslører Marvin Anthony og Melissa Melrose nemlig, at de er gået fra hinanden.

Det skete efter et stort skænderi umiddelbart efter parret var vendt hjem fra programmet.

De er dog ikke helt enige om detaljerne omkring bruddet.

- Vi skulle mødes i Tulum i Mexico, men fordi vi skændtes, tog jeg ikke af sted, fortæller Marvin Anthony, der vandt 55.000 amerikanske dollars i finalen efter en afstemning blandt deltagerne.

https://imgix.seoghoer.dk/aaaabsfklzdpamcq-d9sirgoudrwsjnhzs15wg7st1el1vlpwc5tfyfrgxcjipiaopel9hfhwlinag2rv14_ikqhsfnsag1rvjxbfpsfsinb-crg1xnc.jpg
 Foto: Netflix

Melinda Melrose faldt hurtigt for Marvin, men lærte i programmet, at hun gik for hurtigt frem. Foto: Netflix

Penge, der kunne have været brugt på at opretholde forholdet mellem ham i Paris og Melinda Melrose i New York. Men sådan skulle det altså ikke være.

- Det er rigtigt, at vi skulle mødes i Mexico. Vi endte selvfølgelig med at skændes, men derfor kunne han (Marvin, red.) alligevel godt have været voksen og mødt op. Men han aflyste flyet den dag, han skulle have været der, forklarer Melinda Melrose.

- Jeg blev efterladt i mørket. Jeg var rasende! Og så tog han til Mexico en måned efter. Jeg blev så ked af det.

Melinda Melrose og Marvin Anthony er altså ikke længere sammen, og selv om de har begravet stridsøksen, og Marvin indrømmer, at han savner hende, ser det ud til, at det forbliver sådan.

Melinda Melrose er nemlig faldet for en ny.

Hun er nemlig sammen med Peter Vigilante, der forlod "Too Hot to Handle" som en af de første i årets sæson - efter blandt andet at have kysset med netop Melinda Melrose.

Sponsoreret indhold