Reality6. juli 2021

Efter hæsblæsende sæson: Disse ”Too Hot To Handle”-par er stadig sammen

Den anden sæson af realityhittet ”Too Hot To Handle” sluttede for en uge siden, og nu står det endelig klart, hvem der stadig er sammen, og hvem der ikke er
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/pip_203_unit_01524_rt-min.jpg
 Foto: Tom Dymond

SPOILERALERT: Læs ikke videre, hvis du ikke allerede har set alle afsnit af sæson to

Fans af Netflix’ realityhit ”Too Hot To Handle” har ventet i månedsvis på den nyeste sæson, der sluttede med et brag i sidste uge.

En sæson der på mange måder gik en del vildere for sig end den første. For hvor deltagerne i sæson et i sidste ende ’kun’ mistede 25.000 dollars. Så stod deltagerne i den nyeste sæson med sølle 30.000 dollars, da deres ophold stod til at slutte.

Men præcis som i første sæson fik et af parrene lov til at prøve at vinde en del af præmiesummen tilbage.

Det resulterede i, at vinderen af sæson kunne gå derfra med 55.000 dollars på lommen. Altså 3450.000 danske kroner rigere.

Vinderne af programmet blev kåret til at være Marvin Anthony, Carly Lawrence og Cam Holmes. Herefter kunne de resterende deltagere bestemme, hvem der skulle kunne tage pengene med hjem.

Det blev i sidste ende Marvin, der løb med flest stemmer og dermed sejren.

Men udover sejren, kunne han så også fortsætte det hede forhold med Melinda Melrose? Dem og alle de andre par kigger vi nærmere på herunder.

Marvin Anthony og Melinda Melrose

Parret sluttede sæsonen med endelig at finde sammen igen, og de to nåede endda at gøre deres forhold officielt, inden de måtte forlade den luksuriøse villa.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/toohottohandle_season2_episode8_00_05_04_12.png
 Foto: Netflix

Marvin og Melinda var gennem lidt af hvert under optagelserne. Foto: Netflix

Siden har det dog været svært for dem at være sammen, da Marvin er i Paris, mens Melinda er i USA grundet coronavirussen.

Det fortæller parret i en reunion-video, som Netflix har delt på sin Instagram-profil for showet.

- Vi havde det her, som vi fik bygget op gennem showet, og da vi så kom hjem, begyndte vi at have de her skænderier og diskussioner, lyder det fra Marvin, mens Melinda nikker genkendende.

- Vi har stadig følelser for hinanden. Men selvom du elsker den her person, så kan du ikke fortælle hende, at hun ikke må gøre noget, siger han videre.

Melinda understreger dog, at trods deres forhold er på en form for pause, så vil de fortsætte, hvor de slap, når de ses igen.

Bare timer efter udgivelsen af reunion-klippet kunne hun dog på sin egen Instagram-profil dele et billede af hende og deltageren Peter i meget lidt tøj med teksten:

- Denne gang var det ikke et myggebid, med henvisning til det trekants-kys hun, Peter og Carley delte i et af de første episoder.

Artiklen fortsætter under opslaget

Til billedet har Marvin endda kommenteret ”Tillykke”, efterfulgt af en champagne-emoji.

Meget kunne derfor godt tyde på, at kærligheden mellem Marvin og Melinda ikke længere er så stærk, som da de optog klippet.

Cam Holmes og Emily Miller

Allerede fra den første dag på resortet stod det klart, at de to ville blive de nye ”Harry og Francesca” fra den første sæson.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/toohottohandle_season2_episode9_00_07_10_22.png
 Foto: Netflix

Cam og Emily. Foto: Netflix

Sammen formåede de at bruge mere end 106.000 kroner af den samlede pengepræmie på at være en anelse for tætte. Men det var i sidste ende det hele værd, da Cam Holmes i en sød gestus i det næstsidste afsnit valgte at spørge Emily, om hun ville være hans kæreste.

Noget de mandag eftermiddag endelig kunne bekræfte, at de fortsat er.

- Vi er stadig sammen, og vi er helt vildt forelskede, lød det blandt andet fra Emily i en ny YouTube-video parret kunne dele på deres fælles kanal.

Artiklen fortsætter under opslaget

Faktisk er parret SÅ glade for hinanden, at de ikke har været fra hinanden, siden optagelserne til serien sluttede i december.

Christina Carmela og Robert Van Tromp

De to var lidt af et umage par, der tjekkede ind, da deltagernes fire ugers ophold var nær ved slut. Formålet var at splitte de andre ad – eller det forsøgte Christina i hvert fald, der i løbet af de første minutter næsten fik Cam Holmes til at falde i.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/toohottohandle_season2_episode6_00_29_03_22.png
 Foto: Netflix

Robert og Christina. Foto: NETFLIX

Det lykkedes dog ikke, og i stedet faldt hun for Robert, der tjekkede ind samme dag som hende.

De to ønskede dog ikke umiddelbart at kæmpe for pengene og gjorde i stedet alt, der stod i deres magt for at bryde Lanas regler.

Noget der i sidste ende fik den betydning, at de begge røg ud dagen inden den store finale.

Men helt tabte gjorde de alligevel ikke. Det kunne parret tidligere på ugen afsløre.

Artiklen fortsætter under opslaget

- At kunne blive forelsket i en pige fra et tv-program. Jeg kunne simpelthen ikke være mere lykkelig, lyder det fra Robert, da det bliver hans tur til at fortælle, hvordan det går i reunion-afsnittet.

Til det svarer Christina, at ”han er det mest omsorgsfulde menneske”.

- Det kan være rigtig svært at have et langdistanceforhold, men jeg synes, at vi klarer det rigtig godt. Vores kommunikation er fantastisk, og vi snakker hver dag, fortæller hun videre.

Carley Lawrence og Joey Joy

Efter at have brugt det første stykke tid sammen med Chase DeMoor, endte Carly med at droppe ham. I stedet gik hun benhårdt efter Joey, da han tjekkede ind senere i opholdet.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/carly_og_joey.jpg
 Foto: Netflix

Joey og Carly. Foto: Netflix

De to så da også ud som om, at de klikkede, og hun nævner flere gange, at han er ”meget bedre” for hende, end Chase kunne være.

Alligevel ser det ikke ud til, at det blev til mere mellem de to, efter de forlod luksushotellet.

Carly selv kunne dog mandag eftermiddag dele en TikTok-video, der humoristisk viser hende løbe væk til teksten: ”Når verden bliver ved med at spørge ind til Chase og Joey”, mens der i baggrunden bliver sunget ”Nobody knows”.

Artiklen fortsætter under videoen

Chase DeMoor og Tabitha Clifft

Efter han blev færdig med Carly Lawrence, hoppede Chase DeMoor sig hovedkulds ud i et nyt spændende forhold med den nyankomne Tabitha Clifft.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/chase_og_tabitha.jpg
 Foto: Netflix

Chase og Tabitha. Foto: Netflix

Et forhold med kemi, så det ud til på skærmen, men om der fortsat er det, er han ikke så klar i mælet om.

- Tabitha og jeg… Der skete mange ting, som ikke kom med i programmet. Som ved den hvide fest, der fik vi faktisk grønt lys. Vi har et rigtig godt forhold til hinanden, hun kan ringe klokken fire om natten, og så tænder jeg lyset og snakker med hende, siger han og fortsætter:

- Jeg har et godt forhold til både Tabitha og Carly, lyder det, mens han understreger, at der både var kemi mellem ham og Carly og Tabitha.

Han har da også, siden han blev verdenskendt, delt en række videoer og billeder på sin Instagram-story, hvor han savler over Carly.

Noget kunne altså godt tyde på, at de to fortsat snakker sammen, trods deres turbulente tid på hotellet.

Sponsoreret indhold