Reality 6. juli 2021

”Too Hot To Handle”-par Cam Holmes og Emily Miller afslører stor nyhed

Ikke nok med at Camily stadig er en ting efter det populære shows afslutning, så har de to taget et stort skridt i forholdet
Foto: Netflix

SPOILERALERT: Læs ikke videre, hvis du ikke allerede har set alle afsnit af sæson to

Det er kun knap en uge siden de sidste og afgørende episoder af den anden sæson af det populære Netflix-hit ”Too Hot To Handle” havde premiere. Men siden har spørgsmålene hobet sig op.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Især til det ret så forelskede par, Cam Holmes, 24, og Emily Miller, 27, der faldt pladask for hinanden under optagelsernes allerførste dag.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Tom Dymond

Da de ti nye deltagere i "Too Hot To Handle" tjekkede ind, troede de, de skulle være med til optagelserne af programmet "Parties in Paradise". Foto: Tom Dymond

De to havde dog deres nedture, men endte alligevel ud med at gå derfra som kærester.

Noget de fortsat er i dag, syv måneder efter showet sluttede – det afslørede parret på deres fælles YouTube-kanel mandag eftermiddag.

- Vi er ikke sammen længere, starter Cam med at sige, mens Emily holder pokerfjæset, inden hun peger mod kameraet og råber ”vi joker”, inden de to placerer deres læber mod hinanden.

Artiklen fortsætter under opslaget

- Vi er stadig sammen, og vi er helt vildt forelskede, supplerer Emily videre, mens Cam fortæller, at de to ”ikke har brugt mange dage fra hinanden”.

Faktisk har de været så meget sammen, at Cam er endt med at flytte ind hos hende.

- Jeg bor sammen med hende og hendes familie, og det har vi gjort de sidste fire måneder, afslører han.

Artiklen fortsætter under opslaget

Men trods den tydelige kærlighed, så har det ikke været nemt for det forelskede par at holde deres forhold hemmeligt. I videoen fortæller de begge, hvordan deres følgere har gjort deres research og flere gange taget dem i at være sammen ved at spotte en hånd eller den samme indretning på hver af deres stories på Instagram.

Klar til fremtiden

Til The Sun fortæller parret desuden, at de begge ønsker at blive ”gift og få børn”.

- Hvis vi får en pige, så skal hun hedde Lana, hvad ellers, lyder det fra Emily.

- Vi snakker faktisk om det. Jeg ved, at jeg gerne vil være sammen med hende resten af mit liv, og hun har det på samme måde, supplerer Cam.

Se hele parrets video herunder

Sponsoreret indhold