Kendte25. februar 2021

Drew Barrymore afslører: Blev indlagt på psykiatrisk afdeling som 13-årig

Skuespillerinden var helt ude af kontrol som teenager, og det fik hendes forældre til at indlægge hende på den psykiatriske afdeling
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/drew_barrymore.jpg
 Foto: MEGA

I et nyt interview med Howard Stern i ”The Howard Stern Show” kunne den 46-årige ”Charlie’s Angels”-skuespillerinde Drew Barrymore afsløre, at hendes liv ikke altid har været helt nemt.

Hun var åbenbart så rebelsk som barn, at hendes forældre ikke så nogen anden udvej end at få hende indlagt på en psykiatrisk afdeling, fortæller hun.

- Jeg tog på klubber, og jeg droppede skolen, stjal min mors bil og sådan, jeg var fuldstændig ude af kontrol, siger hun og fortsætter:

- Nogle gange var det meget humoristisk, men andre gange så var jeg bare så vred, at jeg blev smidt ind ’på stedet’.

’Stedet’ var den psykiatriske afdeling, hvor hun faktisk endte med at tilbringe 18 måneder af sit liv, da hun ikke var mere end 13 år gammel.

- Jeg var halvandet år på stedet, der hedder Van Nuys Psychiatric, og der kunne du ikke løbe om hjørner med nogen. Hvis du prøvede, så kunne du risikere at blive smidt i et til-polstret rum, eller du ville blive låst fast, så du ikke kunne bevæge dig.

Stedet var dog umiddelbart ikke den helt rette løsning for den unge Barrymore. Ifølge hende lod hun i stedet sin ”indre rebel” slippe løs, og hun gjorde alt for at få de andre unge på stedet til at gøre som hende.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/drew_barrymore_empire_state.jpg
 Foto: MEGA

Drew Barrymore har været en del af skuespillerbranchen siden hun var kun tre år gammel. Foto: MEGA

Men trods en lang indlæggelse, så forstår hun i dag godt, hvorfor hendes mor gjorde, som hun gjorde.

- Jeg tror, at hun skabte et monster, og hun anede ikke, hvad hun skulle gøre med monsteret. Det her var hendes sidste mulighed, og jeg var virkelig helt ude af kontrol, og jeg tilgiver hende for at tage det valg. Hun følte helt sikkert ikke, at hun havde noget andet valg, lyder det ærligt fra skuespillerinden.

Selvom Barrymore i dag er på god fod med sin mor, så valgte hun faktisk at lukke hende ud af sit liv, hvilket hun efterfølgende har kaldt for ”den værste smerte i mit liv”.

Skuespillerinden understreger også, at trods indlæggelsen var svær, så ser hun i dag tilbage på det som ”det bedste, der kunne ske for mig”.

Se hele interviewet i videoen herunder:

Sponsoreret indhold