Kendte20. februar 2021

Se videoen: Drew Barrymore bryder sammen på tv

Drew Barrymore fik sig noget af en overraskelse, da David Letterman pludselig dukkede op
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/drew-barrymore-sh.png
 Foto: MEGA

Den amerikanske skuespillerinde Drew Barrymore, der efterhånden er bedre kendt som talkshow-vært, kunne ikke holde tårerne tilbage, da David Letterman leverede en fødselsdagsoverraskelse til den 46-årige stjerne.

Drew Barrymore var ellers i fuld gang med at indspille et afsnit af sit tv-program "The Drew Barrymore Show", hvor hun havde besøg af den amerikanske journalist og tv-vært Savannah Guthrie.

Her forsøgte de to damer at holde styr på David Letterman, der var med via et Zoom-opkald - eller det troede Drew Barrymore i hvert fald.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2021-02-19_kl._20.43.08.png
 Foto: YouTube

Drew Barrymore blev ramt af alle følelserne, da David Letterman dukkede op for at ønske hende tillykke med fødselsdagen. (Foto: YouTube)

For pludselig får den tidligere "Late Night"-vært nok af al det teknologiske pjat og dukker i stedet pludselig op på scenen for at ønske Barrymore tillykke med fødselsdagen.

- Jeg er så taknemmelig for, at du kom, siger hun bag tårerne, der begyndte at bygge sig op i øjnene på hende det sekund, Letterman trådte frem.

Barrymore og Letterman har været venner i mange år, og hun har selv gæstet David Lettermans talkshow hele 20 gange.

For dem, der skulle have glemt det, viste hun blandt andet tilbage i 1995 bryster i et ihærdigt forsøg på at fejre Lettermans 48-års fødselsdag.

Cameron Diaz, Steven Spielberg, Jimmy Fallon, Gwyneth Paltrow og Chelsea Handler var også blandt de stjerner, der dukkede op for at ønske Barrymore tillykke med fødselsdagen.

Se det søde øjeblik her:

Sponsoreret indhold