Kongelige14. september 2020

Alex på job i Jylland: Tour guide

Grevinden gav den som værtinde på Bang & Olufsen-bus i det vestjyske.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Grevinde Alexandra er i den grad trukket i arbejdstøjet på sit nye job.

I sidste uge tog hun således en række danske producere med på en tur til Struer for at lære dem noget mere om Bang & Olufsens produkter i deres berømte headquarters i det jyske.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/06_grevinde_alexandra_bo_lyngby_sh_1sl9886.jpeg
 Foto: Søren Lamberth

Alexandra, 56, er blevet Director of Client Programmes hos B&O. (Foto: Søren Lamberth)

Det fik blandt andre stjerne-DJ’en Kato til at dele en række Instagram-stories fra turen, som Alexandra var vært for. Den 56-årige grevinde talte både i mikrofon i bussen, der fragtede de inviterede, og hun udleverede gaveposer til dem. Ifølge B&O’s pressechef, Jens Gamborg, var arrangementet ikke for pressen, men et event for at udvikle programmer for nye og eksisterende kunder i Danmark og i resten af verden.

Alex har titlen Director of Client Programmes, og det betyder, at hun skal finde nye kundegrupper og stå for udviklingen af kundeprogrammer på tværs af marketing og salg.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/kato_0.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Kato, 38, var en af de inviterede på B&O-charmeoffensiven med Alexandra i spidsen. (Foto: Thomas Laursen)

– Jeg er meget spændt. Det er noget, jeg har set frem til længe. Det er et drømmejob for mig, sagde Alexandra til SE og HØR på sin første arbejdsdag i maj.

Nyt liv

Jobbet kom, kort tid før Alexandra frasagde sig sin apanage, som hun har fået siden skilsmissen fra prins Joachim tilbage i 2004.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/alex_10.jpg
 (Foto: Lars H. Laursen)

- Jeg har bare sagt, jeg skal hedde Alexandra her blandt kollegaerne, så jeg håber, de lærer mig ting og sager her og tager mod mig som en helt almindelig kollega, sagde Alex, da hun begyndte på sit nye job. (Foto: Lars H. Laursen)

– Jeg har længe gerne villet ind i den danske forretningsverden, så jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med at møde mine danske kolleger og ha’ en hverdag med dem og lære både om B&O, som er et dansk ikon, men også om, hvordan vi skal arbejde med B&O ude i verden, sagde hun.

Udover jobbet hos Bang & Olufsen har Alex en bestyrelsespost i den schweiziske medicinalgigant Ferring.

Sponsoreret indhold