Kongelige22. juli 2020

Forenet i Frankrig: Alex på Cayx

Prins Joachim har inviteret Alexandra til Cayx for at fejre Felix. Marie afslører, at Felix ønskede familien samle familien
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/alex_8.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Når prins Felix i dag, onsdag den 22., fylder 18 år har han både sin mor, far og bonusmor ved sin side på det idylliske, sydfranske slot, Cayx.

SE og HØR kan nemlig afsløre, at grevinde Alexandra er blevet inviteret til Cayx af Joachim og Marie. Det betyder, at hele familien er samlet, når Felix bliver myndig.

Således er hans mor fløjet sydpå for at slutte sig til Joachim og Marie, der holder lang sommerferie på dronningens franske slot, der ligger mellem Cahors og den lille by, Luzech.

Også prins Nikolai, 20, lille prins Henrik, 11, og prinsesse Athena på otte år vil være med til fejringen af Felix, der løber over flere dage i Sydfrankrig.

– Det var Felix' ønske at fejre sig selv her, fordi han elsker at være på Cayx, og vi er samlet som familie. Men det er ærgerligt, at vi ikke kan rejse rundt og være lidt i Danmark og lidt i Frankrig, siger Marie til SE og HØR.

Felix kan dog ifølge prinsessen også forvente en fejring på dansk jord på et senere tidspunkt.

Joachim og Alexandra cementerer endnu en gang, at de er et klasseeksempel på en lykkelig skilsmissefamilie, og at børnene altid kommer først. Prinsesse Marie har også vænnet sig til, at Alexandra er en fast del af familien.

I de seneste år er det blevet klart for de fleste, at Alex og Joachim er blevet særdeles gode venner, der ofte står sammen, når det gælder deres to sønner. Det tidligere ægtepar ses ofte til børnenes mærkedage, og Alexandra var naturligvis også inviteret med, da Joachim sidste år fyldte 50 år.

Da Nikolai blev student fra Herlufsholm i 2018, var det også både med Alexandra og Marie ved sin side.

Joachim og Alexandra blev skilt i 2004, og derfor kan prins Felix formentlig ikke huske meget fra, da hans forældre var ægtefolk. Han var blot syv år gammel, da far atter giftede sig med prinsesse Marie i 2008.

Sponsoreret indhold