Det frække11. maj 2020

Se danskernes foretrukne sexlegetøj netop nu

Se det mest populære sexlegetøj blandt danskerne netop nu.
https://imgix.seoghoer.dk/sinful_rabbit_vibrator_original.jpg

Siden Mette Frederiksens pressemøde i midten af marts er salget af sexlegetøj nærmest eksploderet i hele landet. Det fortæller den erotiske webshop, Sinful.dk, der de sidste to måneder har oplevet en stigende interesse for sexlegetøj til par.

Danskerne har især efterspurgt sexlegetøjsbokse, men den erotiske webshop melder også om en stigende interesse for onaniprodukter til kvinder og mænd.

Vi har samlet fem af de mest populære produkter til kvinder, mænd og par netop nu.

10 Day Love Challenge

https://imgix.seoghoer.dk/10_day_love_challenge_par_boks.jpg

Vil du overraske din partner (og dig selv) med frækt sexlegetøj, som I kan bruge sammen? Så er denne Love Challenge det perfekte valg. Her får I hele 10 forskellige produkter, der lægger op til at udforske, lege og nyde hinanden - hver dag i 10 dage. Boksen indeholder sexlegetøj til en værdi af 1250 kroner, men du slipper heldigvis med en langt lavere pris.

Se prisen på 10 Day Love Challenge her

Sinful Rabbit Vibrator Original

https://imgix.seoghoer.dk/sinful_rabbit_vibrator_original.jpg

Få det bedste fra to verdener på én og samme tid. Denne fyldige og ekstra powerfulde vibrator stimulerer klitoris samtidig med, at den pirrer dig med sine indvendige rotationer. De mange forskellige kombinationsmuligheder og den kraftig stimulation gør rabbitvibratoren til et orgasmefyldt bekendtskab hos mange kvinder.

Oplev den dejlige stimulation med rabbitvibratoreren

Mr. Membr Explosive Handjob

https://imgix.seoghoer.dk/mr._membr_explosive_handjob.jpg

Nu kan du som mand få et håndjob udover det sædvanlige. Dette bløde og fleksible sleeve har en pirrerende indvendig struktur, der leder tankerne hen på den ægte vare. Så drop den normale højre hånd og prøv i stedet et eksplosivt håndjob, der tager onanioplevelsen direkte op i Superligaen.

Få et lækkert håndjob med Mr. Membr

4 Weeks of Pleasure

https://imgix.seoghoer.dk/4_weeks_of_pleasure_par_boks.jpg

En af de andre populære bokse med sexlegetøj er denne bandit, der indeholder fire produkter, som du kan nyde sammen med din partner. Her er der lagt op til fire hede uger, hvor I kan eksperimentere og udforske hinandens kroppe og fantasier. Boksen har en samlet værdi på 850 kroner, så der er masser af penge at spare, hvis I ønsker at krydre sexlivet med lidt frække overraskelser.

Køb 4 Weeks of Pleasure her

Kaerlig Økologisk Vandbaseret Glidecreme

https://imgix.seoghoer.dk/kaerlig_oekologisk_vandbaseret_glidecreme.jpg

Der er ingen tvivl om, at glidecreme kan være med til at forbedre onani- og sexoplevelsen - både med og uden sexlegetøj. Denne vandbaseret glidecreme fra Kaerlig er den første svanemærkede af sin slags i hele verden. Den er sikker at bruge sammen med både kondom og sexlegetøj, samt fri for parfume, glycerin, parabener og alkohol.

Få endnu mere ud af den frække leg

Sponsoreret indhold