Det frække14. april 2020

Bedst i test: Sexlegetøjet du skal købe

Her er det sexlegetøj, der er kåret som bedst i test.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lelo_lyla_2.png

Der findes masser af frækt og spændende sexlegetøj til både kvinder, mænd og par. Har du svært ved at overskue det store udvalg, så læs med her, hvor vi giver dig fem bud på testvindende sexlegetøj, der med sikkerhed kan sætte ekstra gang i dobbeltsengen.

Sinful Rabbit Vibrator

https://imgix.seoghoer.dk/sinful_rabbit_vibrator.png

Der findes mange forskellige udgaver af den populære Rabbit Vibrator, der især er kendt fra TV-serien “Sex And The City”, hvor den bliver omtalt som et orgasmefyldt bekendskab. Denne model fra Sinful er en vaskeægte testvinder, der både stimulerer klitoris og pirrer med indvendige bevægelser på én gang. Det er uden tvivl en sikker vinder - hver gang!

Køb Sinful Rabbit Vibrator her (sponsoreret link)

LELO Smart Wand

https://imgix.seoghoer.dk/lelo_smart_wand.png

En Magic Wand vibrator er kendt for at vibrere kraftigere end noget andet sexlegetøj. Mange af dem kan faktisk vibrere så kraftigt, at de også er ideelle at bruge til massage. Den testvindende model fra LELO har meget intense vibrationer og så scorer den højt på både effektivitet og design. Den er desuden opladelig og vandtæt, så den kan nydes i badet.

Køb LELO Smart Wand her (sponsoreret link)

Tenga Flip Hole

Sexlegetøj til mænd har måske ikke altid haft et ry for at have de flotteste designs, men det får du faktisk med Tenga Flip Hole. Det testvindende produkt har et stilrent og diskret udtryk, der på ingen måde minder om et onaniprodukt. De detaljerede silikonemønstre af både riller, knopper og kløfter gør hele oplevelsen meget intens og til en sikker vinder hos alle mænd.

Køb Tenga Flip Hole her (sponsoreret link)

Monogamy Erotisk Brætspil

https://imgix.seoghoer.dk/monogamy_erotisk_braetspil.png

Brætspil behøves bestemt ikke være kedeligt og det er Monogamy et glimrende eksempel på. Det erotiske brætspil er tidligere blevet kåret som årets frække spil til par, og det forstår man godt, når man først prøver det. Her skal I igennem frække udfordringer og intime spørgsmål, der leder jer igennem hele spillet, som til sidste afsluttes i en hed fantasi.

Køb Monogamy her (sponsoreret link)

LELO Lyla 2

Vibratoræg er uden tvivl et meget populært stykke sexlegetøj til par. Denne model fra LELO er absolut en af de bedste trådløse vibratoræg på markedet, og så er det samtidig en af verdens mest lydsvage af slagsen. Vibrationerne styres med SenseMotion-teknologi via bevægelserne fra dig, der har fjernbetjeningen, eller ved hjælp af knapper på selve ægget.

Køb LELO Lyla 2 her (sponsoreret link)

Sponsoreret indhold