Det frække29. marts 2020

3 frække stillinger med sexlegetøj

Pift sexlivet op med frække stillinger og sexlegetøj, der sammen sender jer i den syvende himmel.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bambuskloeveren.jpg
 Foto: Sinful

Trænger I til at sætte ekstra krydderi på sexlivet, så har vi redningen klar til jer. I kan eksempelvis inddrage spændende sexlegetøj til par (sponsoreret link), prøve en ny og fræk stilling i dobbeltsengen eller måske en kombination af begge dele.

Vi giver jer her en række eksempler på frække stillinger, som I kan prøve sammen med sexlegetøj. Kombinationen vil med sikkerhed tænde en ekstra glød i soveværelset.

Den velkendte

https://imgix.seoghoer.dk/doggy.jpg

Vi starter med en klassiker, som de fleste nok har prøvet op til flere gange i sit liv, men som aldrig går af mode. I den frække Doggy Style er der mulighed for dyb penetration og stimulation af G-punktet, som kan udløse den eftertragtede G-punktsorgasme.

Skal stillingen have et ekstra frækt element, kan I med fordel prøve en Be One Finger Vibrator (sponsoreret link). Tag den lille vibrator på fingeren og brug den til at stimulere klitoris eller andre af kroppens erogene zoner.

Har du ikke en partner, så skal du selvfølgelig ikke snydes for de skønne orgasmer. Med den populære G-punkts Rabbit Vibrator (sponsoreret link) kan du få dybe og intense G-punkts orgasmer, som du aldrig har prøvet det før.

Udfordrende ninjasex

Nu bevæger vi os over i den frække Kama Sutra-afdelingen, hvor der er lidt større krav til smidighed og udholdenhed. Hvis I ikke har erfaring med disse lidt mere udfordrende sexstillinger, så er Bambuskløveren et godt sted at starte.

En af de store fordele ved Bambuskløveren er, at der er god mulighed for at trænge dybt ind. Sexstillingen giver desuden fri adgang til klitoris, som eksempelvis kan stimuleres med hænderne eller en Opladelig Power Bullet Vibrator (sponsoreret link) fra Sinful.

Bondagesex

https://imgix.seoghoer.dk/spraellemand.jpg

Tving din partner til at ligge på sengen med spredte ben og arme, når I udfordrer jeres lyster med fræk bondagesex. I denne stilling er modtageren ekstra sårbar, hvilket kan være en yderst ophidsende oplevelse for jer begge.

Brug eksempelvis et Obaie Bondage Sæt (sponsoreret link) til at forvandle soveværelset til et kinky bondageparadis. Skal det være ekstra frækt, kan I også tilføje et blindfold, en gagball eller andet sexlegetøj til legen. Det kunne blandt andet være et We-Vibe Magic Wand Vibrator Sæt, der kan stimulere jer begge på samme tid.

Sponsoreret indhold