Det frække27. december 2019

Sexlegetøjstrends der hitter i 2020

Se med i den frække krystalkugle.
Af
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/orgasmer_4.jpg
 Foto: MEGA

Skandinaviens største webshop indenfor sexlegetøj, Sinful (sponsoreret link), har kigget nærmere på de største sexlegetøjstrends til mænd og kvinder for det kommende år.

Sexlegetøj med kunstig intelligens

De sidste par år er der kommet mere teknologisk og avanceret sexlegetøj – og den tendens ser ud til at fortsætte ind i 2020. Autoblow AI (sponsoreret link), en blowjob-maskine med kunstig intelligens, er branchens mest revolutionerende onaniprodukt til mænd. Det fortæller Mathilde Mackowski, medejer af Sinful:

”Sexlegetøj med avanceret teknologi er ikke længere nyt inden for branchen. Vi har set flere high-tech produkter med VR-funktioner og penisringe med indbygget kamera (sponsoreret link), men denne brug af kunstig intelligens er helt ny. AI-teknologien er et bevis på, der er kommet nye standarder, som vil revolutionere produkter til mænd.”

Der er brugt machine learning til at analysere flere hundrede timers pornofilm med oralsex, for at opdage og derefter genskabe de teknikker, der giver det bedste blowjob. Autoblow AI er programmeret til at bruge de lærte teknikker fra filmene, hvilket giver sexlegetøjet mulighed for at bevæge sig imellem 250 forskellige positioner.

Lufttryksvibratorer er det nye hit

Selvom teknologien blev opfundet for fem år siden, er lufttryksvibratorer (sponsoreret link) stadig produktet, alle taler om. Det skyldes især stor medieomtale gennem årene, og senest er forbrugerne blevet eksponeret for produkterne gennem den svenske dokumentarserie 'Orgasmegarantin', hvor flere kvinder fortæller om deres oplevelser med de populære produkter.

- Lufttryksvibratorer er absolut en af vores bedst sælgende produktkategorier. Vi hører fra rigtig mange kvinder, der ikke troede, de skulle opleve en orgasme, men det gør de med den her type produkt. Derfor er jeg sikker på, at der kommer flere udgaver af lufttryksvibratorer i løbet af det kommende år, fortæller Mathilde Mackowski.

En af de mest populære lufttryksvibratorerer er Womanizer Premium (sponsoreret link), der har patenteret Pleasure Air Technology, som stimulerer kvindens klitoris ved hjælp af pirrende, pulserende trykbølger. Producenten bag Womanizer Premium er faktisk så sikker på, at produktet giver kvinder orgasme, at de lover pengene retur, hvis det ikke er tilfældet.

Sponsoreret indhold