Kendte15. juli 2020

Bo giver statsministeren ro: Mettes bagmand

Mette Frederiksens nye ægtemand har rigeligt at se til og skal samtidig dele sin forlovede med hendes anden store kærlighed.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mette_f_1_0.jpg
 (Foto: Henning Bagger)

Mens Mette Frederiksen har styret landet igennem en historisk krise, har hun heldigvis haft manden i sit liv til at skabe balance derhjemme.

Til daglig er huset i Hareskovby befolket af en kæmpe flok unger. For statsministeren har selv to, og hendes nye ægtemand Bo Tengberg medbragte yderligere tre børn ind i forholdet, da politikeren og filmfotografen fandt sammen i 2014.

I dag blev deres kærlighed så forseglet, da de sagde "ja" til hinanden ved et romantisk bryllup på Møn.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/mette_f_0.jpg
 (Foto: Jens Dresling)

Bo Tengberg har til tider travlt med en masse optagedage – ofte langt fra hjemmet i Hareskovby. Han har blandt andet stået bag kameraet på “Tinka”-julekalenderne, "Forbrydelsen", "Krøniken" og "Rejseholdet". (Foto: Jens Dresling)

Heldigvis er den 55-årige ægtenabd en tålmodig og forstående mand.

Det er mere end to år siden, at han friede til Mette Frederiksen på hendes 40-års fødselsdag, men han har altså ventet med den store dag til i dag, for først stod et valg og siden en coronakrise i vejen for bryllupsplanerne.

Filmmanden har da også prøvet ægteskabets op- og nedture før. To af hans tre børn fik han med skuespilleren Trine Pallesen, som han mødte under optagelserne til "Rejseholdet".

Rasende over brud

Og netop Trine Pallesen har tidligere fortalt, hvor god en mand, det er, hun har fået børnene Sylvester, 17, og Mathilde, 16, med.

De to har nemlig holdt et godt samarbejde om forældreskabet, selv om tiden lige efter skilsmissen var meget svær for skuespilleren.

– Jeg rasede over, at han forlod mig, hvad fanden skulle han det for, har Pallesen sagt i et interview med Alt for damerne.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/trine_pallesen.jpg
 (Foto: Ulla Aue)

Det var under optagelserne til "Rejseholdet", at han forelskede sig i Trine Pallesen, 50, som spillede Gaby. Fem år og to børn senere gik de fra hinanden, men efter en svær tid oven på skilsmissen er de nu gode venner.
Mellem forholdene med Pallesen og Frederiksen fandt Tengberg sammen med en tysk kvinde, som han har datteren Malou sammen med. Hun bor hos sin mor i Berlin. (Foto: Ulla Aue)

– Det hjalp lidt efter lidt. Og i det hele taget bliver jeg bedre og bedre til at tåle livets knubs. Jeg synes, jeg har taget mange. Men til gengæld har jeg også fået rigtigt mange gaver – mest af alt jo børnene, og i dag har Bo og jeg et meget stærkt venskab, lød det i 2014 – ni år efter skilsmissen og kun ganske få måneder før Bo Tengberg fandt sammen med socialdemokraten.

Venskabet er endda så stærkt, at Trine Pallesen havde hovedrollen, da Tengberg i 2018 debuterede som spillefilminstruktør med dramaet "Wonderful Copenhagen".

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/mette_f_3.jpg
 (Foto: Claus Poulsen)

Mettes eksmand, Erik Harr, tager selvfølgelig også sin del af opgaverne med deres to fælles børn. Parret var gift fra 2003 til 2014. (Foto: Claus Poulsen)

Elsker partiet

Men det er ikke kun eksen, der bliver instrueret af Bo. Også Danmarks statsminister har fået instrukser af sin forlovede.

I et interview med Ud og Se afslører Mette Frederiksen, at det er kæresten, som har lært hende at være nærværende, når hun taler med andre mennesker. Og at det lykkedes ham at påpege det over for hende på en måde, som "ikke er irriterende".

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/mette_f_2.jpg
 (Foto: Mads Claus Rasmussen)

Der er flere mænd i statsministerens liv. Sønnen Magne, 14, og faderen Flemming, 78, støtter selvfølgelig også regeringslederen – her da hun præsenterede sin regering for første gang, hvor også Bo og Trine Pallesens datter Mathilde, 16, hyldede sin bonusmor. (Foto: Mads Claus Rasmussen)

Til gengæld må filmskaberen leve med, at han ikke er sin hustrus eneste kærlighed.

I interviewet fortæller regeringslederen, at kæresten engang har spurgt hende, om hun virkelig elsker Socialdemokratiet.

– Selvfølgelig gør jeg det, svarede hun.

– Hvordan kan du overhovedet spørge?

Sponsoreret indhold