Nyheder19. november 2017

Mette Frederiksen er blevet forlovet

Socialdemokratiets formand, Mette Frederiksen, er blevet forlovet med sin filmfotograf, Bo Tengberg
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mette-frederiksen-bo-tengbe.jpg
 Foto: All Over Press

Socialdemokratiets formand Mette Frederiksen er blevet forlovet med sin kæreste, filmfotografen Bo Tengberg.

Det skriver BT.

I september 2014 bekræftede Mette Frederiksen, der i dag fylder 40, at hun var blevet kæreste med 52-årige Bo Tengberg.

Et halv år tidligere var hun blevet skilt fra sin mand, Erik Harr, som hun har børnene Ida Feline på 14 og Magne på 11 år med. De var gift i 11 år fra 203-2014.

Bo Tengberg var tidligere gift med skuespiller Trine Pallesen, som han fik børnene Matilde på 11 og Sylvester på 15 med.

Trine og Bo mødte hinanden under optagelserne til den meget populære krimiserie 'Rejseholdet'. De dannede par i fire år, men blev skilt i 2005.

Men nu er det kærligheden til Mette Frederiksen det gælder, og en ring på partiformandens venstre hånd vidner om, at parret nu tager forholdet til et nyt niveau, efter at de i det første halvandet år af forholdet holdt lav profil i offentligheden.

Men til Anker Jørgensens bisættelse den 2. april sidste år kom parret hånd i hånd, og det blev også til et kys i al offentlighed.

https://imgix.seoghoer.dk/mette-frederiksen-kys-19112.jpg

Efter Anker Jørgensens bisættelse skulle Bo Tengberg og Mette Frederiksen i hver sin retning, og det blev til et lille farvelkys. (Foto: All Over Press)

Mette Frederiksen: - Bo er ikke sådan at slå ud af kurs

Det nyforlovede par bor indtil videre hver for sig.

Mette Frederiksen bor med sine børn i Ballerup og Bo Tengberg bor sammen med sine børn fra ægteskabet med Trine Pallesen og en 11-årig datter Malou på Christiania.

Det nærmeste de hidtil er kommet en fælles bolig er et køb af et sommerhus på Møn.

Når Mette Frederiksen taler om den nye mand i sit liv, fremhæver hun Bo Tengbergs afslappede tilgang til livet.

- Bo betyder utrolig meget for mig. Han er meget livsglad, nysgerrig og optimistisk af natur og tager tingene, som de kommer. Han er meget rolig og ikke sådan at slå ud af kurs. Det er måske også i takt med, at jeg selv er blevet ældre, at ' ro' er blevet tiltrækkende for mig. Jeg har altid haftdet sådan, at jo højere musik, des flere mennesker og jo mere gang i gaden, desto bedre. Men roen er blevet vigtigere, og især roen sammen med ham, siger Mette Freriksen til BT.

Hvornår de skal giftes er endnu uvist.

Sponsoreret indhold