Kendte14. januar 2020

Kristian Jensen om Pernille Rosendahl: Tid til kærlighed

Den tidligere udenrigsminister Kristian Jensen vil nu have ro til at være "privat" med sin nye kæreste Pernille Rosendahl.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/rosendahl_og_jensen.jpg
 (Foto: Birger Storm, Claus Poulsen)

Det kom som et chok for mange, da Venstre-politikeren Kristian Jensen i december meddelte, at han skulle skilles fra sin kone gennem mange år og nu danner par med popstjernen Pernille Rosendahl.

2019 har da også været helt specielt for den tidligere "Vild med dans"-deltager, og han kalder selv det forgangne år for hektisk – både arbejdsmæssigt og privat.

– Pernille og jeg skal finde ud, hvilke planer vi har. Pernille er på arbejde i aften. Det er to travle kalendere, der skal mødes, og det må vi finde ud af hen ad vejen. Men det går godt, forsikrer den forhenværende udenrigsminister overfor SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/kristian_jensen_foto_tsl.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

48-årige Kristian Jensen vil gerne have "ro på" i forholdet til popstjernen Pernille Rosendahl, som han nu danner par med. (Foto: Thomas Laursen)

Helt privat

De nye kærester har siden begyndelsen af december været det helt hotte par i pressen, men i 2020 ser Jensen gerne, at han får mere tid til at pusle om Pernille helt privat.

– Der har været rigtig meget fokus omkring Pernille og mig. Og jeg tror, at vi begge to har lyst til, at der kommer lidt mere ro på og tid til, at vi kan være os to privat, lyder det.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/rosendahl_bs.jpg
 (Foto: Birger Storm)

Pernille Rosendahl, 47, ser ifølge Kristian Jensen også frem til, at de kan være mere sammen – helt privat – i 2020. (Foto: Birger Storm)

En anden ting, som forbliver helt privat, er, hvordan det lykkedes Venstre-løven at sætte sine tænder i den eftertragtede popbabe, Pernille Rosendahl.

– Det tror jeg nok, at jeg holder helt for mig selv ... det har jeg ikke lyst til at komme nærmere ind på, siger Kristian Jensen om årets scoring 2019.

Sponsoreret indhold