Skønne Pernille Rosendahl: Mændenes muse

I sine 47 år er det lykkedes for Pernille Rosendahl at finde melodien sammen med en række mænd.

I sine 47 år er det lykkedes for Pernille Rosendahl at finde melodien sammen med en række mænd.

(Foto: Lars H. Laursen)

Mens Pernille Rosendahl i 2002 blev et af landets hotteste navne som frontfigur i bandet Swan Lee, forelskede hun sig hovedkulds i bassisten i et andet af tidens helt store bands, Mews Johan Wohlert, 43.

Fire år senere var parret blevet forældre til sønnen Tristan, der nu er 13 år, og far og mor dannede bandet The Storm, så de også kunne turnere sammen. Men i 2013 måtte Pernille og Johan opgive livet som en lille kernefamilie og band og gå hver til sit.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Pernille Rosendahl og Johan Wohlert under Langelandsfestivalen i 2012.

Pernille Rosendahl og Johan Wohlert under Langelandsfestivalen i 2012. (Foto: Niels S. Andersen)

– I forhold til skilsmisse synes jeg, at man skal kæmpe med hver en fiber i sin krop for at holde sammen, men der kan være forhold, hvor man som mennesker har nogle grundlæggende udfordringer, som bliver ved at stå i vejen for en fælles udvikling, og at man derfor ender med at gå hver til sit. Man skal prøve at kæmpe sig udenom, og det skal guderne vide, at vi også gjorde, Johan og jeg, har Rosendahl fortalt i Alt for damerne.

Wohlert og Rosendahl nåede faktisk aldrig at blive gift, på trods af at Johan havde smidt sig på knæ for sangeren under en koncert i 2010.

Hitmageren

Før Pernille Rosendahls stemme havde fornøjet radiolytterne, fandt hun sammen med en af 90’ernes helt store rockstjerner, Tim Christensen. Han skrev sangen ”Tomorrow Never Dies” til sin store kærlighed, og med den fik hun med Swan Lee sit første store hit – og næsten også en plads i filmhistorien som soundtrack til en James Bond-film af samme navn.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Tim Christensen i 2004 tilbage i 2004. (Foto: Peter Grosen)

Men efter fem år holdt det musikalske powerpar ikke længere, og samtidig opløste Christensen sit band, Dizzy Mizz Lizzy.

– Jeg blev endnu mere introvert, end jeg normalt var. Samtidig havde jeg en kæreste, der ikke kunne håndtere, at jeg var i krise, har Tim, nu 45, sagt i Dagbladet Børsen.

Ungt selskab

Den seneste officielle kæreste i Pernille Rosendahls liv var væsentligt yngre end den nu 47-årige sanglærke.

Helt præcis 13 år var nordjyden, da Theis Malmborg blev født, men 28 år senere blev de to kærester, og i fire år holdt de sammen, blandt andet i en lejlighed på Frederiksberg, som de købte for mere end fem millioner kroner.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Her er Pernille og hendes noget yngre daværende kæreste spottet i Hellerup. (Foto: Mikael Rieck)

I begyndelsen af 2018 flyttede sangeren og den CBS-uddannede mand dog hvert til sit, og Pernille var igen et ledigt bytte for mændene – og i sidste ende Kristian Jensen.

Svinger til Venstre

Størstedelen af mændene i Pernilles liv har haft deres daglige gang i den musikverden, som hun også selv er en del af.

Sådan forholder det sig dog ikke for Kristian Jensen, den tidligere næstformand i Venstre.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Kristian Jensen.

Kristian Jensen og Pernille offentliggjorde for nylig deres forhold. (Foto: Martin Høien)

Midtjyden har dog en stor forkærlighed for særligt ét dansk band: Volbeat.

– Jeg tror, at det er den energiudladning, de lægger i deres musik. Da jeg var finansminister, brugte jeg det altid, før jeg skulle ind til store pressemøder. Før præsentationen af en finanslov kunne jeg f.eks. lukke døren til mit kontor, skrue op for ”For evigt” og så bare hoppe rundt. Det var for at få energien fra musikken med ind til præsentationen, har den 48-årige eksminister fortalt til B.T.

Et kort nummer

Før nogle af de andre herrer fik fingrene i den eftertragtede Pernille, var sangskriver og trommeslager Nikolaj Steen den heldige indehaver af frøken Rosendahls hengivne opmærksomhed.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Nikolaj Steen.

Nikolaj Steen var i en periode vært på TV2-programmet "Lyden af lørdag". (Foto: Martin Høien)

Forholdet til den nu 52-årige multikunstner varede dog kun for en kort stund i starten af 90’erne.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close