Kendte5. november 2019

Nicklas Bendtner: Her er min fremtidsplan

Fodboldbissen Nicklas Bendtner har en masse idéer til, hvad han vil, når han er færdig med at jonglere på grønsværen
https://imgix.seoghoer.dk/bendter_jesper_sunesen.jpg
 (Foto: Jesper Sunesen)

Lige nu jonglerer han rundt for FCK København.

Men når 31-årige Nicklas Bendtner er færdig med at være professionel fodboldspiller, kommer han ikke til at slænge sig på sofaen.

Den nyklækkede forfatter fortæller nemlig i sin nye bog, hvad han drømmer om at lave, når fodboldskarrieren er slut.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/bendtner_jsu.jpg
 (Foto: Jesper Sunesen)

Nu spiller Nicklas Bendtner for FCK København. Foto: Jesper Sunesen

- Jeg vil gerne importere champagne. Jeg vil gerne åbne en restaurant. Jeg vil gerne være en rummelig træner. Jeg vil gerne støtte dem, der virkelig har talent, men ikke er skabt til det her cirkus. Dele mine erfaringer. Fortælle, hvad man ikke skal, hvis man er noget særligt og gerne vil forblive det. Det burde være noget værd for nogen, skriver Nicklas Bendtner i sin nye bog, ”Begge sider”.

Det er også i bogen, der er blevet til i samarbejde med Rune Skyum-Nielsen, at den 31-årige Nicklas Bendtner fortæller, hvordan forholdet til Caroline Fleming kuldsejlede i 2011.

Nicklas Bendtner fortæller i sin bog, at han gjorde et ubehageligt fund på Caroline Flemings telefon en aften i december.

- Den er åbenbart koblet til hendes telefon, for der popper et vindue op om en ny messengerbesked. Beskeden er fra et navn, jeg genkender. Skuespilleren Jonathan Rhys Meyers, skriver Nicklas Bendtner i sin bog.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/sh-663137.jpg
 (Foto: Aller Media)

Dengang alt stadig var fryd og gammen mellem Caroline og Nicklas. Foto: Aller Media

- Jeg klikker på beskeden, jeg kan simpelthen ikke lade være. Og så kan jeg se, at de har mødtes tidligere på dagen til en kaffeaftale. Han skriver tak for sidst. At det var dejligt at se hende, skriver Nicklas Bendtner i sin bog.

Beskeden nagede Nicklas Bendtner, der derfor spurgte Caroline Fleming, om hun kendte denne Jonathan Rhys Meyers personligt. Det afviste hun blankt.

Nicklas Bendtner kunne ikke slippe tanke, og spurgte derfor hårdere til hende den følgende aften.

- Jeg kan mærke, at jeg må kende sandheden. Jeg har brug for at vide, hvor jeg står. Så om aftenen tager jeg fat i Caroline. 'Jeg ved, at I har mødtes. Det stod på din computerskærm.' Hun bryder fuldstændig sammen. Selvom de kun har drukket kaffe, og der 'ingenting var i det', er det med tårer og det hele, skriver Nicklas Bendtner i bogen.

Parret forsøgte at fortsætte, som intet var hændt. Men det var som om, at kærligheden døde den aften.

Artiklen fortsætter under billedet...

- Og der er da også gode aftenener indimellem. Men under overfladen er alt forandret. Min forelskelse er gået i sig selv. Gnisten mangler. Hun har løjet for tykt til, at jeg bare kan glemme det.

SE og HØR har forsøgt at få en kommentar fra Caroline Fleming om beskyldningerne. Hun er endnu ikke vendt tilbage på vores henvendelser.

Sponsoreret indhold