Hollywood1. september 2018

Ben Affleck drak alene i dagevis inden indlæggelse

Ben Affleck var helt ude i tovene, da ekskonen greb ind
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ben-affleck-01092018.jpg
 Foto: Mega
Billederne talte deres tydelige sprog om skuespilleren Ben Affleck. Han var i en elendig forfatning, da han i sidste uge blev kørt til en alkoholafvænnings-klinik af sin ekshustru, Jennifer Garner.
Oppustet, usoigneret og ude af stand til at holde øjnene åbne sad han passivt på bagsædet, mens hustruen sad bag rattet i den sorte firehjulstrækker. Den 46-årige skuespillers elendige tilstand havde sin naturlige forklaring.
Nogenlunde samtidig med at der begyndte at versere rygter om, at Ben Affleck havde et forhold til den 22-årige nøgenmodel Shauna Sexton, lukkede Ben Affleck sig inde hjemme i privaten med rigelige mængder alkohol og drak mutters alene. Det fortæller en kilde til magasinet People. - Han var i en elendig forfatning og hverken spiste eller gik i bad – han drak bare, siger kilden. Ben Affleck har tidligere kæmpet med et voldsomt alkoholmisbrug, men har det seneste år ellers været inde i en fornuftig gænge og har indtil for nylig holdt sig fra de våde varer. Tidligere i sommer efter bruddet med den 38-årige TV-producent Lindsay Shookus og da han blev koblet sammen Shauna Sexton, gik det galt, og der blev leveret kassevis af alkohol til Ben Afflecks hjem.
Og så drak han i ensomhed. Lige indtil ekskonen Jennifer Garner, som har tre børn med Affleck, mødte op og forsøgte at overtale ham til at gå i behandling straks. Og Ben Affleck var heldigvis så tilpas klar i hovedet, da Jennifer Garner bankede på, at han selv kunne indse, at den var helt gal. - Det tog ikke lang tid for Jennifer at overtale ham. Han samarbejdede og var klar til at køre med. Han var godt selv klar over, at han havde behov for hjælp og var åben over for at gå i behandling, siger kilden til People.
Ben Affleck og Jennifer Garner blev skilt i 2016, men fortsatte med at omgås som venner og forældre til børnene Violet (12), Seraphina (9) og Samuel på seks år. De fortsatte blandt andet trofast med at gå i kirke hver søndag som familie. I 2017 var han også i behandling for sit alkoholmisbrug. Det fortalte han på facebook:
- Jeg har færdiggjort behandling for mit alkoholmisbrug. Noget jeg har kæmpet med tidligere, og vil fortsætte med at kæmpe med, skrev han på Facebook. - Jeg vil leve mit liv fuldt ud og være den bedste far, jeg kan være. Jeg vil have mine børn skal vide, at der ikke er nogen skam i at bede om hjælp, når du har brug for det, skrev Ben Affleck ved den lejlighed. Peoples kilde fortæller, at bruddet med "Saturday night live"-producenten Lindsay Shookus skal have taget hårdt på Affleck og kan have været medvirkende til, at han igen slog sig på flasken. - Han elskede at hun var klog, morsom og havde sine meningers mod. Når de var sammen, blev han nogen gange tvunget til at træde lidt ud af sin komfort-zone. Hun var et frisk pust i hans liv, som han havde brug for, siger kilden.
Ben Affleck skal angiveligt være indlagt til afvænning i mindst fire uger fra indlæggelsen den 22. august.

Sponsoreret indhold