Hollywood23. august 2018

Ben Affleck sendt på afvænning af ekskonen

Hollywood-stjernen Ben Affleck har ladet sig indlægge på en afvænningsklinik på opfordring fra ekskonen Jennifer Garner. Indlæggelsen kommer få dage efter, at han blev spottet sammen med playboy-model
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ben_affleck_1.jpg
 (Foto: All Over)

46-årige Ben Affleck har for kort tid siden valgt at lade sig indlægge på en afvænningsklinik i Los Angeles – efter at hans ekskone Jennifer Garner angiveligt opfordrede ham til det.

Det skriver TMZ.

Ekskonen Jennifer Garner hentede Affleck i hans 121 millioner kroner dyre hjem i Pacific Palisades i Californien onsdag eftermiddag lokal tid, og herefter kørte hun ham til en afvænningsklinik et sted i Los Angeles.

Indlæggelsen kommer blot få dage efter, at den amerikanske stjerneskuespiller blev spottet sammen med en Playboy-model og få dage efter, at han blev set bære en stor kasse med alkohol ind i sit hjem i Pacific Palisades, Californien.

Det er ikke første gang, at Ben Affleck har været i misbrugsbehandling. Første gang var i 2001, hvor han lod sig indlægge på grund af et omfattende alkoholmisbrug. Tilbage i december lod han sig også indlægge.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/jennifer_garner_og_ben_affleck.jpg

Jennifer Garner kørte for kort tid siden sin eksmand, Ben Affleck, til afvænning. Foto: All Over

Ben Affleck har haft en særdeles turbulent tid. Det er således ikke længe siden, at forholdet til Saturday Night Live-produceren Lindsay Shookus angiveligt gik i vasken.

Parret, der har været sammen i lidt over et år, er ikke blevet fotograferet sammen i knap en måned, og torsdag i sidste uge blev den Oscar-vindende skuespiller set i selskab med den 22-årige Playboy-model Shauna Sexton.

Og daten med den smukke Playboy-model var ikke en engangforteelse.

Søndag trillede parret således hen til den lokale fastfood-restaurant Jack in the Box i Santa Monica, hvor de hentede forsyningerne i drive-through.

Affleck sad i førersædet af sin Range Rover, mens Shauna Sexton udstak bestillingsordrer fra passagersædet.

Amerikanske Page Six bemærker, at Lindsay Shookus, som Affleck det seneste års tid har dannet par med, netop har slettet sin Instagram-profil. Måske fordi hun ikke vil konfronteres med bruddet?

Onsdag sidste uge fyldte Affleck 46 år, men hans kæreste var ingen steder at se, da skuespilleren fejrede den store dag.

På selve dagen havde skuespilleren ifølge det amerikanske ugeblad People selskab af sine tre børn, Violet på 12, Seraphina på ni og Samuel på seks, samt hans ekskone Jennifer Garner.

Dagen efter fejrede han sin fødselsdag på restauranten Nobu i Malibu, men her var Lindsay Shookus heller ikke at se.

I stedet havde den 46-årige skuespiller selskab af en ung blondine, som amerikanske TMZ identificerede til at være den 22-årige Playboy-model Shauna Sexton.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/ben-affleck-playboy.jpg
 Foto: All Over Press

Ben Affleck forlader Nobu med Playboy-modellen Shauna Sexton. Foto: All Over Press

TMZ påpeger, at Affleck og Shookus ikke er blevet fotograferet sammen i knap en måned, ligesom der den 9. august holdt en flyttevogn ude foran hans hjem i Pacific Palisades.

- Hvis din kæreste offentligt bliver set med en Playboy-model til middag, så vil jeg sige, at Ben og Lindsay har været fra hinanden i et stykke tid, slår en kilde fast over for Page Six.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/7.09259869.jpg
 Foto: All Over Press

Ben Affleck og Lindsay Shookus blev sidst set sammen den 22. juli 2018. Foto: All Over Press

Ben Affleck og konen Jennifer Garner gik hver til sit i 2015, men først i april sidste år søgte Jennifer Garner om skilsmisse.

Parret har dog stadig kontakt med hinanden - primært på grund af deres tre fælles børn.

Se billederne af Ben Affleck og Shauna Sexton herunder:

Ben Affleck og Shauna Sexton henter mad

Sponsoreret indhold