Hollywood 4. maj 2018

Ben Affleck smider 120 millioner kroner efter nyt hus

Ben Affleck har efter flere måneders husjagt endelig fundet et sted, han vil bo
Foto: All Over

Ben Affleck har efter længere tids søgen endelig fundet sit nye hjem.

Og han har måttet smide 120 millioner kroner på bordet for at få fat i drømmehjemmet.

Det skriver bolighjemmesiden Trulia.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det nye hjem er imponerende 1250 kvadratmeter stort, og så er det stort set nybygget. Det blev nemlig bygget sidste år, så Ben skal ikke tænke på, at skulle lave mange ting om.

I huset finder man hele syv soveværelser og ni badeværelser. Her er en kæmpe spisestue, et kæmpe køkken, hvor der er plads til alt, hvad man har brug for, hvis man vil lave overdådige middage.

Her er bibliotek, bar, biograf, træningsrum, vinkælder og plads til hushjælpen, hvis man vælger at anskaffe sig sådan en.

Ben har altså alt, hvad han skal bruge til at skabe det perfekte liv.

Huset har han købt sammen med sin nye kæreste Lindsay Shookus, og når de to går i haven sammen, er der masser af muligheder for at slå sig løs.

I haven er der nemlig pool, spa, kæmpe grillområde og et gæstehus.

Skilt og på afvænning

Ben Affleck har i Lindsay Shookus fundet den ro, som han har haft brug for. Det har været oven på et år, hvor han har haft mange ting at se til.

Ben Afflecks 2017 var nemlig fyldt med forandringer. Ikke nok med, at han lod sig indlægge frivilligt på en afvænningsklinik, så blev han også officielt skilt fra Jennifer Garner.

Selvom Ben og Jennifer altså officielt blev skilt sidste årt, så er de stadig sammen om deres tre børn, Violet, Seraphina og Samuel.

Derfor har Ben også købt et hus, der er lige ved siden af Jennifers, ligesom at parret stadig kan ses sammen til familiearrangementer.

Jennifer Garner var også ved Bens side, da han valgte at indskrive sig på en afvænningsklinik i starten af 2017.

- Jeg har færdiggjort behandling for mit alkoholmisbrug. Noget jeg har kæmpet med tidligere, og vil fortsætte med at kæmpe med, skrev han på Facebook i marts sidste år.

- Jeg vil leve mit liv fuldt ud og være den bedste far, jeg kan være. Jeg vil have mine børn skal vide, at der ikke er nogen skam i at bede om hjælp, når du har brug for det. Jeg er heldig at have familie og venner, inklusiv min Jennifer, der har støttet mig og taget sig af vores børn, mens jeg har gjort det arbejde, som jeg havde sat mig for, skrev Ben også i sin opdatering.

Se flere billeder af Ben og Lindsay i galleriet herunder

Ben Affleck med sin nye kæreste Lindsay Shookus - juli 2017

Sponsoreret indhold