Det frække24. april 2018

Knib dig til de vildeste orgasmer

De vildeste orgasmer: Klem, slap af, kom
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/shutterstock_april.jpg
 Foto: All Over

Vidste du, at du med disse fire sjove og sexede øvelser hurtigt og nemt kan træne dig til bedre, længere og mere intense orgasmer?

Hvis du træner din bækkenbundsmuskulatur med jævne mellemrum, opnår du både større sexlyst samt en strammere og mere følsom skede. Bækkenbundstræning er med andre ord ren win-win for dig, der elsker onani, har en fast (sex)partner eller bare er kæmpe fan af seksuel tilfredsstillelse.

Her får du, i samarbejde med Sinful.dk (sponsoreret link), en step-by-step guide til, hvordan du kommer i gang med bækkenbundstræning, og hvordan du kniber dig til frækkere og mere nydelsesfuld sex.

Sådan vælger du bækkenbundskugler

Den nemmeste måde til at knibe sig stærkere er ved at bruge bækkenbundskugler (sponsoreret link). Når du fører kuglerne ind i skeden, vil din muskulatur helt automatisk klemme sammen om kuglerne for at holde dem på plads. På den måde opnår du gradvist større styrke og kontrol i dit underliv.

Er du nybegynder, bør du som en start anskaffe dig bækkenbundskugle(r), der:

  • Er lette (jo tungere kuglen er, desto sværere er den at holde på plads)
  • Er medium til stor(e) i diameter (jo mindre diameter kuglerne har, jo større krav stiller de til din bækkenbund)
  • Er lavet i silikone (kugler af plast og stål er for glatte og svære at holde oppe for en begynder)

Læg eventuelt ud med den begyndervenlige Sinfuls Single Bækkenbundskugle (sponsoreret link), der kun har én enkelt kugle, som er monteret på en snor. Husk at hjælpe bækkenbundskuglen på plads i skeden med en god, vandbaseret glidecreme (sponsoreret link), så går det hele meget lettere.

Pirrende solo-workout

Skal du støvsuge, vaske gulv eller pudse vinduer? Slå to fluer med ét smæk, og træn din bækkenbundsmuskulatur, mens du klarer alt det kedelige, praktiske husarbejde. Start med at knibe i små, hurtige ryk omkring anus, og udvid så knibet til skedeindgangen også. Hvis det kilder og stimulerer din klitoris samtidigt, er det et stensikkert tegn på, at du laver øvelserne helt korrekt. Multitasking har aldrig været sjovere!

Psst! Kink din solo-træning op med bækkenbundskugler, der har frække, indbyggede vibrationer. Magic Motion Smart Kegel Ball Master Bækkenbundstræner (sponsoreret link) har en sensor, der aktiverer de stimulerende og pirrende vibrationer, hver gang du strammer musklerne. Vil du have maksimal nydelse ud af øvelsen, så knibeøv liggende, indtil du når klimaks.

Pikant par-leg

Giv bækkenbundstræningen et ekstra pikant twist ved at inddrage din partner i din workout. Lad ham eller hende planlægge en lækker date night, og bær den fjernstyrede We-Vibe Bloom Vibrerende Bækkenbundstræner (sponsoreret link) under gourmet-middagen, i biografen eller på en cocktailbar. Overlad så den fulde kontrol til din bedre halvdel, læn dig tilbage, nyd den blide, indvendige massage, og mærk orgasmen skylle ind over dig.

Spændt op til lir

Bækkenbundskugler er det ideelle legetøj til pirrende forspil og forførende overraskelser. Kuglerne stimulerer og øger nemlig blodtilførslen til dit underliv, og gør dig kælen og lysten på no time. Træn din bækkenbund i hemmelighed som fræk opvarmning til en omgang hed lagengymnastik, og overrask din partner med at være “varm” og klar til en uartig og spontan quickie, når han kommer hjem fra arbejde. Grrrr!

Sponsoreret indhold