Det frække14. april 2018

I denne alder får du dit livs bedste orgasmer

Måske har du stadig dit livs bedste orgasmer til gode
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/orgasme_laeber_1.jpg
 Foto: All Over

Hvornår man får sit livs bedste orgasmer kan naturligvis være afhængig af flere faktorer. For på den ene side handler det om at møde den rette sexpartner på det rigtige tidspunkt. Men på den anden side, så er det også et spørgsmål om at nå til et punkt i livet, hvor man hviler mest i sin egen krop.

Ifølge en undersøgelse foretaget af Natural Cycles, der er verdens første app, som er certificeret som prævention, er der på baggrund af interview med 2.600 kvinder udregnet et magisk tal, som er den alder, hvor fleste kvinder oplever det bedste orgasmer.

Den er virkelig god nok. Denne vibrator giver dig de VILDESTE orgasmer. Satisfier 2. (sponsoreret link)

Og det magiske tal er altså 36.

Det betyder, at du på trods af begyndende ældelsestegn op gennem 20’erne og starten af 30’erne stadig har det bedste til gode.

Kvinderne i undersøgelsen blev opdelt I tre aldersgrupper. Dem under 23 år, dem mellem 23-36 år og endelig dem over 36 år.

Og det var helt klart kvinderne, der var fyldt 36, som oplevede det bedste orgasmer. Disse kvinder, der var nået i en alder, hvor de følte sig bedst tilpas i deres kroppe og accepterede, at de ikke skulle være unge og perfekte, nød ganske enkelt sex mest.

58 procent af disse kvinder sagde således, at de havde flest orgasmer nu, hvilket lå over begge de andre grupper. De yngste scorede lavest.

Overraskende var det måske, at den ældste gruppe også var den, der havde oftest sex. 86 procent af dem havde nemlig haft det inden for de seneste fire uger.

Sponsoreret indhold