Det frække 11. maj 2017

8 gode grunde: Så sunde bliver kvinder af orgasmer

Kom, kom og kom igen for sundhedens skyld
Foto: All Over

Vi kan vist godt blive enige om, at orgasmer føles fantastisk. Men de giver ikke kun os kvinder en fabelagtig følelse. Der er også en lang række sundhedsmæssige fordele ved at få en masse orgasmer.

I samarbejde med Sinful.dk kigger vi nærmere på otte gode grunde til, at du som kvinde har godt af at få orgasmer, og hvorfor de er vigtige for din libido.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Derfor er din orgasme så sund for dig

1. Orgasmer bidrager til en regelmæssig menstruationscyklus

Når du får orgasmer, øges blodcirkulationen til kønsdelene. Der bliver leveret næringsstoffer, sundt væv vokser, og det regulerer din menstruationscyklus.

Kvinder, der har sex mindst én gang om ugen, har mere regelmæssig menstruation.

Du kan også snyde og bruge en klitoris-stimuleringsspray til at øge blodgennemstrømningen, så du både får lettere ved at få orgasme og får alle de sundhedsmæssige fordele.

2. Orgasmer booster dit endorfin-niveau

Når du har sex og får orgasme udløser din krop endorfiner, der er med til at give dig en følelse af velbehag og får dig til at slappe af. Din krop udløser også kortisol, der hæmmer inflammation i kroppen.

3. Orgasmer får dig til at se yngre ud

Okay, så det er tid til at lægge rynkecremen på hylden og bytte den ud med en Magic Wand Vibrator, som du kan bruge alene eller sammen med kæresten og få orgasme efter orgasme.

Et studie af den skotske forsker og kliniske neuropsykolog David Weeks viser nemlig, at folk der har sex tre gange om ugen, skydes til at være 7-12 år yngre.

[node:aller-related-content]

4. Orgasmer kurerer migræne

Orgasmer kan virke mere smertestillende end piller og hjælpe på andre typer af smerte ved at øge din smertetærskel.

5. Orgasmer øger niveauet af oxytocin i kroppen

Oxytocin er også kendt som kærlighedshormonet, som får dig til at føle glæde, behag og en større tillid til din partner.

Hos mænd er oxytocin også kendt for at forstærke orgasmen, så det er endnu mere grund til at hoppe sammen i lagnerne.

6. Orgasmer styrker immunforsvaret

Er du plaget af forkølelse og virus? Så skal du have nogle flere orgasmer.

Orgasmer booster nemlig infektionskæmpende celler med 20%. Der er altså god grund til lige at finde en vibrator frem som The Rabbit, der er kendt fra Sex And The City, hvis du er ved at blive syg.

7. Orgasmer øger din frugtbarhed og følelsen af velvære

Når du får en orgasme, bliver hypothalamus kirtlen aktiveret.

Den er med til at regulere appetit, kropstemperatur, følelser og hypofysen, der yderligere regulerer frigivelsen af reproduktive hormoner, der fremmer ægløsning og cervikalvæske.

8. Orgasmer fremmer dit østrogenniveau

Orgasmer kan være med til at vedligeholde et sundt østrogenniveau. Østrogen er blandt andet med til at holde dit vaginale væv smidigt og beskytte mod osteoporose og hjertesygdomme.

Der er altså rigeligt med fordele ved at få orgasmer, og hvis du vil have orgasmegaranti, er Womanizer Pro40 Klitoris Stimulator et must-have. Den har en særlig suge-puste funktion, der vil give dig en så pirrende stimulation, at den godt kunne gå hen og blive vanedannende.

Sponsoreret indhold