Reality4. maj 2015

DAGENS BLOG med Lucy Mardou: Tanker om livet

Lucy Mardou har taget første skridt på vejen mod sit mål om at gøre verden til et bedre sted

Lucy Mardou laver køkkenhave



Jeg har haft to mål i livet, et dejlig, kreativt og konstruktivt, og et fjollet, måske på grænsen til mentalt forstyrret, jeg har opnået begge.

Jeg har derfor, tenkt meget over, hvad for nogen mål, jeg ville sætte mig nu, Hvad for slags menneske jeg ønsker at være.

Alle går jo med en drøm om at redde verden, Hector og mig, måske mere end gennemsnittet, vi har dog fundet ud at vi nok ikke får reddet verden, men vi kan gøre, Hvad vi kan, for at gøre verden til et bedre sted, ved at være de beste forbilder vi kan være, og i gennem den tankegang, har jeg kommet fram til mit næste livs mål, at blive selvstendig selvforsynende, at dyrke mit eget liv og min egen mad, og i gennem det, bidrage så lidt, til det køb og kast, kapitalistiske, forbrugersamfund vi haver i dag.

LÆS OGSÅ: DAGENS BLOG med Lucy Mardou: Kontrakt med djevelen

Jeg har alltid rigtig godt kunne lide mad, jeg elsker at lave mad, at boltre mig i de varierede produkter, udforske indholdsfortegnelsernes uendelige lyrikk og utfordre mig selv med nye opskrifter og ikke minst, smage de gastronomiske variationer!

Og nu vil jeg tage oplevelsen til det næste niveau, ved at dyrke maden selv, vi begynner i det helt små, med en beskjeden køkkenhave på knappe to kvadrat, og et lille højbed med nogle krydderurter samt en tenke-tippe til børnene.

LÆS OGSÅ: DAGENS BLOG med Sy Lee: Tabt 8 kg på 20 dage

Jeg må indrømme at mine fingre aldrig rigtig har vært særlig grønne, og min havelavning har for det meste vært noget grov i kanterne, det har for det meste vært i god "kom frøet i jorden, og se Hvad som sker" stil, men jeg har lært meget af det, og af de rare gamle damer her i thy-lejren. Og i år går vi sådan forsiktig, men rigtig, i gang i haven. Jeg er meget spent!

LÆS OGSÅ: DAGENS BLOG: Mor Jette overrasker Tobias Dybvad

Men jeg vil mene, at det er mer til det, end bare at dyrke sin egen mad, at være selvforsynende.
Det handler også om at kunne finde ud af, at Kende naturen omkring sig, og høste i fra den, det handler om at vide, hvor maden kommer i fra, og konsekvenserne af det!
At sette sig ind i forholdene, og politikken, at vide om samfunnets beskidte kroger og Hvad man, som enkelt menneske, kan gøre for at hjælpe til med at vaske.

Fred og kærlighed ~ Lucy Mardou

Sponsoreret indhold