DAGENS BLOG med Lucy Mardou: Kontrakt med djævelen

Lucy Mardou er oprindelig fra Norge, men i dag bor hun i Thylejren i Nordvestjylland

Lucy Mardou er oprindelig fra Norge, men i dag bor hun i Thylejren i Nordvestjylland

Foto: René Schütze

Så står jeg her da, den idealistiske hippie tøs, som aldrig skulle være med i noget reality, talent show, og særdeles ikke blive en blogger, og lover mig selv at jeg aldrig, skal sige aldrig igen!
fordi man kan ikke vide hvilke muligheter man støder på i livet, og hvilke sjangser man bare bliver nødt til at gribe!

ikke bare fordi muligheden er for god til at lade gå, men fordi det føles rigtig i ens hjerte, mavefølelsen skriger "JA! Det her kan vi Bruge til noget"

Og sådan er det sig, at den alt for bastante, Norske, fjeldrype nu skriver blogg på den danske se og hør, sine hjemmesider.


(Foto: Lucy Mardou)

LÆS OGSÅ: DAGENS BLOG: Mor Jette som "medblogger"

Jeg får ikke en krone for det, men jeg får muligheden til at atter nå ud til dig, vidunderlige herr og fru Danmark, og snakke lige i fra hjertet, uden DR filter på.

Jeg får muligheden til at stå fræm med de verdier og holdninger jeg så inderlig brænder for.

Så her har du det :)

LÆS OGSÅ: DAGENS BLOG: Vivaaaaa Las Vegas

Lucy's lille hjørne, hvor jeg, som udgangspunkt, kommer med en lille fortelling hver uge, være det om musik, økologi, mad, familie, bæredyktighed, samfundet
eller et af de andre utallige mage temaer jeg nu interesserer mig for, det er jo ved at være ret meget for tiden, jeg synes jo mit liv er ved at være der, jeg elsker at være!

og jeg har meget at fortelle om, så følg med, her i ugerne framover, så håber jeg, at jeg kan holde fristen og skrive lidt til jer hver uge :)

Fred og kærlighed ~ Lucy Mardou


(Foto: Lucy Mardou)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close