Det frække26. april 2022

Derfor bør du forvente flere orgasmer

Kvinder, som ikke forventer orgasmer, får også færre
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ipurestockxthree309771.jpg

Når du har sex med din kæreste, regner du så med, at du får orgasme?

Orgasmer er ikke kun et spørgsmål om teknik og tænding. Det er også et spørgsmål om indstilling.

Få den myteomspunde g-punktsorgasme med disse vibratorer

I løbet er de seneste år har begrebet the orgasm gap - orgasmekløften - fundet vej fra sexvidenskaben til kønsdebatten.

Forskere har fundet ud af, at mænd under samleje stort set hver gang får orgasme - det gør kvinder mindre konsekvent, og deraf begrebet orgasmekløften.

Ny forskning bekræfter eksistensen af dene klimaksforskel og konstaterer samtidig, at mænd er ret dårlige til at bedømme om kæresten får orgasme.

104 par

I det nye studie interviewede sexforskere 104 amerikanske heteropar. I gennemsnit havde disse par været sammen i 17,7 år.

Parrene blev blandt andet spurgt om tilfredsheds med sexlivet, om egen og partnerens orgasmefrekvens, forventninger til orgasmerne, hvor vigtig egne og partnerens orgasmer er og videre i den dur.

Og sørme om ikke mændene både mere konsekvent fik orgasme under sex, de var også langt dårligere end kvinderne til at bedømme, hvor ofte partneren fik orgasme.

https://imgix.seoghoer.dk/2022-04-05_09-23-35.png

Mædn har en tendens til at overvurdere egne evner/kvindens orgasme.

Kan han ikke finde klitoris? Det kan denne stimulator heldigvis

Kløften

Og hvad så? tænker du så. God sex er jo andet end orgasmer, og selvfølgelig er det nemmere for kvinder at gætte sig til, om kæresten får udløsning - for slet ikke at tale om orgasme-fake…

Men ifølge forskerne gemmer der sig negative konsekvenser af de to sider af orgasmekløften.

For det viser sig, at hos de par, der har størst orgasmeforskel, oplever kvinderne mindre lyst til orgasmer og færre forventninger om at få en orgasme samt mindre tilfredshed med sexlivet. Mænd i de forholdt melder om mindre sex, og at deres partnere har mindre sexlyst.

Det får forskerne til at konkludere, at en person er mere seksuel tilfredsstillet, når både vedkommende selv og partneren ofte opnår klimaks.

Jaja, det kommer næppe bag på dig, men megen forskning handler netop om undersøge vores antagelser og erfaringer.

Flere orgasmer

Ikke overraskende peger analysen da på, at jo flere orgasmer en kvinde får, desto flere vil hun have og forventer også at få.

Andre studier viser, at kvinder over en bred kam lægger mindre vægt på orgasmens betydning. Og det kan ifølge forskerne så skyldes, at de er vant til at få færre.

Med andre ord: En ond cirkel af færre orgasmer og færre forventninger til orgasmer og mindre lyst til at få orgasmer.

Forskerne peger desuden på, andre undersøgelsen indikerer, at når kvinder fokuserer på egne orgasmer og aktivt prioriterer dem, får de også flere - og vil forvente af få flere.

Således kan den onde cirkel blive til en god cirkel. Vi citerer fra undersøgelsen:

'Orgasmekløften kan mindskes eller fjernes, som megen forskning har vist; det handler om at forbedre kommunikationen, mere oralsex og manuel sex (petting), stimulere klitoris samtidig med samleje, større sexvariation, længere sexsessioner - det mindsker den heteroseksuelle orgasmeforskel.'

[node:aller-poll]

Sponsoreret indhold