43-årige Heidi til danske feminister: Grib i egen klitoris

Heidi Freke er træt af feminister, der giver mænd skylden for manglende orgasmer.

Heidi Freke er træt af feminister, der giver mænd skylden for manglende orgasmer.

FOTO: Hundragen.

‘Ønsker du som kvinde god sex, så kom fucking ud af din søstjernerolle og sæt dig på hans ansigt og fat for helvede, at der skal 2 til at have fantastisk sex og at DIN orgasme ikke bare kommer flyvende - Du skal fucking FUCKE for den!’

Tag ansvar for egen klitorisorgasme med populær bullet

Ordene er 'Hundragen' Heidi Asbjørn Frekes. Og den 41-årige debattør (og adfærdskonsulent) spyr dem på facebook, fordi hun er træt af, at feminister udstiller mænd som dårlige elskere, der angiveligt er skyld i, at færre heteroseksuelle kvinder får orgasme ved samleje end mænd.

Det kaldes the orgasm gap, et begreb, der bunder i et par amerikanske undersøgelser, som peger på, at cirka 65 procent af heterokvinder ikke får orgasme, hver gang de har sex med en mand. 

Og det skyldes så, i nogle feministers øjne, at sex alt for ofte sker på mændenes præmisse, fx for meget fokus på penetrationssex, for lidt på forspil og klitoris.

Denne tryllestav har givet kvinder verden over orgasmer i mere end 50 år

Egen skyld

Hvis det overhovedet forholder sig sådan, mener Hundragen, at kvinder selv er skyld i de manglende orgasmer. Som hun skriver:

‘De fleste kvinder kan faktisk sagtens orgasme på egen hånd men, at de ikke tør dirigere en mand i sengen er helt deres eget problem.

Det er de færreste mænd, der ikke sætter en stolthed i at få deres kvinde til at dåne af fryd, ligne en vaskebjørn med udtværet mascara og udmattet efter, at han har vist præcis hvad han kan præstere.

DER er vi stadig total primale!

En mand ELSKER, at orgasme hjernen ud på en kvinde.

Så måske vi skulle gribe i egen klitoris!’

Tøjter

SE og HØR tog fat i den 41-årige debattør fra København:

En feminist vil vel så påpege, at grunden til, at kvinden åbenbart ikke tør vise og sige, hvad hun har brug for, er, at ‘patriarkatet’ påhæfter den seksuelt udadvendte kvinde termen 'billig tøjte'...

- Jeg mener jo, at det er kvinder, der fortæller kvinder, hvad de må være og ikke være. Det er sgu ikke mænd! Det er mødre, der fortæller deres døtre, hvad de skal og ikke skal med kæreste/sex etc. Det er veninder i grupper, der holder hinanden ‘ærbare’, og det er kvinder, der devaluerer andre kvinder på baggrund af antal sexpartnere.

- Hvis alle kvinder var ligeglade med andre kvinder og deres sexliv og antal, så ville mænd aldrig kunne slutshame. For det kan de kun, fordi kvinder gør det - og faktisk gør det mest, siger Heidi Freke.

Tag ansvar for egen g-punktsorgasme med den fantastiske Amaysin vibrator

Sårede mænd

Hvad med de mænd, som reagerer med sårede følelser, når en kvinde antyder, at det, han gør i sengen, ikke slår til? Det er vel også med at forhindre kvinder i at give udtryk for, hvad de har brug for?

- Det der med, at feminister klager over, at mænd har små sårede egoer. Det er noget fis, for det handler om mennesker. Alle mennesker bliver såret, når de får at vide, de ikke slår til. En kvinder bliver da også såret, hvis hun får at vide, at hun stinker til blowjob. Men hvis man er en fornuftigt menneske, vil man forsøge at guide lidt og ikke skælde ud. Det handler om at kommunikere ordentligt.

- Måske var han supermand med sin tidligere kæreste, der kunne lide at få slået sine bryster under sex. Det kan den nye så ikke. På samme måde som kvindes gamle kæreste nød en finger i numsen under et blæs, men det gør den nye ikke. Det handler blot om at kommunikere ordentligt og med omsorg. Jeg tror ikke, at mænd tager kritik dårligere end kvinder, siger Hundragen fra Nørrebro.

Dansk sexolog er enig

Klinisk sexolog og seksualterapeut Michael Loua er langt henad vejen enig med Hundragen:

- Undersøgelser, der statistisk viser forskel på mænds og kvinders orgasmer, kan ikke bruges til ret meget andet end at vise, at der mangler generel viden om seksualitet og orgasme, og at der mangler seksuel opmærksomhed og interesse i seksuelle relationer mellem mænd og kvinder.

- Vi har videnskabeligt endnu ikke helt forstået, hvad orgasme er, og hvordan orgasme udløses, og derfor er det på kanten af meningsløst at sammenligne. Undersøgelser, der viser procenter, er talgymnastik. De beskriver ikke oplevelserne eller kvaliteten.

- Det tager generelt længere tid for en kvinde end for en mand at opnå orgasme. Kvinder, som får orgasme, får derved meget mere og meget længerevarende stimulation end mænd, der får orgasme. Manden kan ret let bringes til at sprøjte - ejakulere - men dette let genkendelige tegn på det ,vi kalder orgasme, er ikke det samme som, at han er seksuelt mættet.

- Alle, både mænd og kvinder, bør kende deres egen seksualitet, og må hjælpe hinanden med at finde vejene til mest mulig nydelse. Det forlangende kan man stille til mænd, men sandelig også til kvinder. Og hvis det er svært, må man arbejde med det, siger Loua til SE og HØR.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close