Krimi21. februar 2023

Robert Hansen efter fuser i retten: - Det er meget skuffende

Dagens retssag mod Robert Hansen blev udskudt efter en lille halv time - skuespilleren er skuffet over udfaldet
Robert Hansen var meget skuffet over dagens retsmøde, som blev udsat efter en halv time. Han så ellers frem til at få sagen ud af verden, fortalte han efter den kuldsejlede retssag.
Robert Hansen var meget skuffet over dagens retsmøde, som blev udsat efter en halv time. Han så ellers frem til at få sagen ud af verden, fortalte han efter den kuldsejlede retssag.
 Foto: Birger Storm

LÆS OGSÅ: Robert Hansen hyrer kendis-advokat

Den længe ventede retssag mod Robert Hansen endte ud i en kæmpe fuser.

Ikke kun for de mange medier og tilhørere, der var dukket op ved Retten på Frederiksberg.

Men også for dagens hovedperson - sagen endte nemlig med at blive udsat efter en lille halv time, til stor frustration for den tiltalte skuespiller.

- Det er meget skuffende. Jeg havde set frem til at få sagen for retten, sagde en tydeligt skuffet Robert Hansen efter det meget korte retsmøde.

Problemet ligger i sagens tredje forhold, der skal være foregået under en ferie i Spanien.

Her er den tidligere så folkekære skuespiller tiltalt for at have slået ekskæresten Nynne Larsen flere gange i hovedet med knyttede næver.

Problemet er bare, at anklagemyndigheden ikke har indhentet efterforskningen fra spansk politi, hvor både Nynne Larsen og Robert Hansen blev anholdt efter episoden i 2021.

- Jeg anmodede anklagemyndigheden om de relevante papirer for en måned siden, men har intet modtaget, lød det fra forsvarsadvokat Erbil Kaya under dagens retsmøde.

Sagen er tilsyneladende ikke blevet færdigefterforsket af spansk politi, hvor begge kamphaner fortsat står som sigtede i sagen, lød det ved dagens retsmøde.

Robert Hansen og Nynne Larsen med store smil, da de stadig var i forhold sammen. En måneds tid efter dette billede blev taget, tog parret sammen til Fuengirola - hvor det gik helt galt.
Robert Hansen og Nynne Larsen med store smil, da de stadig var i forhold sammen. En måneds tid efter dette billede blev taget, tog parret sammen til Fuengirola - hvor det gik helt galt.
 Foto: Gregers Overvad

- Det er et problem

Tirsdagens retsmøde kuldsejlede som sagt, da forsvarsadvokat Erbil Kaya spurgte efter dokumenter til sagens tredje forhold - dokumenter, som spansk politi skal have udfærdiget.

- Vi anmodede spansk politi om de rette dokumenter, da forsvareren spurgte efter dem, forklarede mødende anklager Anne Mo.

Anklagemyndigheden ønskede sagen helt udsat, hvis det ikke var muligt at behandle alle tre forhold på én gang - Erbil Kaya anmodede derimod retten om at behandle sagens to øvrige forhold.

- Min klient vil gerne have afsluttet sagen og renses for alle anklager, fortalte Erbil Kaya i retten.

Dagens dommer, Tine Hammershøj Madsen, trak sig derefter tilbage for at tage stilling til tvisten.

- Det er problematisk, at man har sendt et anklageskrift 22. september, når vi ikke ved, hvad der foregår i Spanien.

- Det er ærgeligt, at det ikke er blevet afklaret fra politiets side hvorvidt sagen er afsluttet i Spanien, forklarede dommeren efter kort tænketid.

Dommer Tine Hammershøj Madsen besluttede derfor, at det var mest hensigtsmæssigt at udsætte sagen til et senere tidspunkt.

- Det er psykisk stressende

Robert Hansen var tydeligt berørt efter dagens retsmøde.

– Det har stået på nu i så lang tid. Det er ikke fordi, jeg havde glædet mig til i dag, men jeg glæder mig i den grad til selv at fortælle, hvordan mine oplevelser af det her har været.

- Det havde jeg jo regnet med, at vi skulle starte med i dag. Jeg har snart ikke fået en god nats søvn i lang tid.

Sagen, der har været omtalt af medierne siden sommeren 2021, har været længe ventet - hvilket har været hårdt for den arbejdsløse skuespiller.

- Det er enormt psykisk stressende det her ikke at vide, hvad der skal ske. Jeg vågner med et sæt om natten og tænker, “hvad er klokken” og “hvem siger hvad og hvorfor”, fortalte Robert til Realityportalen/HER&NU, kort efter dagens retsmøde.

Retssagen skal nu berammes til senere på året - hvornår vides endnu ikke.

SE og HØR følger sagen.

LÆS OGSÅ: LIVE: Robert Hansen for retten

Sponsoreret indhold