Myrdede koldblodigt sin 4-årige søster: Nu taler han ud

Han gik roligt ind i pigens soveværelse. Her slog og bankede han hende, og til sidst stak han hende hele 17 gange med en kniv for at være sikker på, at hun var helt død.

Den kyniske morder havde sikret sig, at ingen var hjemme i huset, da han begik det bestialske drab.

Det var både koldblodigt og nøje planlagt.

Men endnu mere uhyggeligt er det, at gerningsmanden var blot 13 år, og at hans offer var hans egen søster Ella på blot fire år.

Artiklen fortsætter under billedet...

Paris og Ella før det brutale drab. Foto: Privat

13-årige Paris Bennett slagtede i februar 2007 sin egen søster for at ødelægge og hævne sig på sin mor. Han følte, at moderen gav søsteren mere opmærksomhed, og for det skulle hun straffes.

Han vidste, at det ville være den største straf at myrde lille Ella. På den måde mistede moderen ikke blot sin 4-årige datter. Hun skulle også leve med sorgen over, hvem gerningsmanden var.

Paris Bennett sidder i dag bag lås og slå i et fængsel i Texas, hvor han afsoner en straf på 40 års fængsel.

Nu åbner han dog for første gang op om sin ugerning. Det sker ifølge Mirror i et interview med Piers Morgan i ITV-programmet ”Psychopath”.

Her sidder Paris Bennett bag en tyk glasvæg – og skarpt overvåget af bevæbnede vagter – mens han giver interview. Han betragtes stadig som yderst farlig.

I interviewet siger Paris Bennett:

- I mange år var der kun denne brændende ildkugle i min mave, og den var rettet mod min mor.

Artiklen fortsætter under billedet...

Lille Ella blev myrdet af sin egen bror med 17 knivstik. Foto: Privat

- En af grundene til, at jeg valgte at dræbe min søster og ikke en anden er, at jeg vidste, at jeg ved at gøre det kunne såre min mor på den værst mulige måde.

- For jeg har altid vidst, at det mest knusende, en mor kunne opleve var, at miste en af sine børn, og jeg fandt en måde, hvor jeg kunne tage begge hendes børn på én gang, fortæller Paris Bennett med hentydning til, at han vidste, at han efter sin ugerning ville havne i fængsel.

Under det meningsløse og brutale overfald i februar 2007 stak Paris Bennett sin søster til døde med en kniv fra familiens køkken.

Efter at have stukket hende med kniven to gange stoppede han kortvarigt op, men fortsatte så sin ugerning. På spørgsmålet om hvorfor han ikke forsøgte at redde sin søster, da det gik op for ham, hvad han havde gang i, svarer Paris Bennett:

- Jeg kan huske, at jeg kæmpede med mig selv.

- En del af mig vidste, at jeg gjorde noget forkert, og den del elskede min søster og ville have gjort alt for hende. Men der var den her anden del i mig, der var såret, syg, mørk… den del, der har været i smerte i så længe, og som ville give smerten videre til en anden.

- Jeg kan huske, at mens jeg stak hende, forsøgte jeg at kæmpe mig til at stoppe, men jeg kæmpede ikke hårdt nok. Jeg kæmpede ikke nok, fortæller Paris Bennett.

- Da jeg var begyndt, var det for sent, jeg kunne ikke stoppe. Jeg måtte fuldføre det.

Artiklen fortsætter under billedet...

Paris Bennett afsoner i dag sin straf i et fængsel i Texas. Foto: ITV

Drabet var da også planlagt.

Tidligere på aftenen havde han bedt familiens babysitter om at tage hjem tidligt. Efter drabet ringede Paris Bennett til en ven, som han livligt snakkede og pjattede med i seks minutter, før han lagde på og ringede til politiet og indrømmede, hvad han havde gjort.

I dag afsoner den 25-årige mand en straf på 40 års fængsel – den maksimale straf, som en mindreårig kan blive idømt i Texas.

Om nogle år kan Paris Bennett blive prøveløsladt, hvis han vurderes til ikke længere at være farlig for sine omgivelser.

Selv om han myrdede sin søster, har moderen tilgivet ham.

Charity Lee besøger således stadig sin søn i fængslet og udtaler i den forbindelse:

- Han er min søn. Jeg tror på, at du giver dine børn ubetinget kærlighed. Han er en psykopat, men jeg ved ikke, hvordan jeg skal stoppe med at elske ham.

 Tilgivelsen har overrasket selv Paris Bennett:

- Det overrasker mig, at hun stadig kan elske mig og bekymre sig om mig og stå op for mig.

Artiklen fortsætter under billedet...

Paris fotograferet sammen med sin mor mange år før drabet. Foto: Privat

Moderen har i dag en ny søn Phoenix, der er seks år gammel.

Selv om hun ikke tvivler på sin kærlighed til Paris, indrømmer hun gerne, at hun først og fremmest er der for sønnen Phoenix.

- Jeg ved, at han (Paris, red.) under de rigtige omstændigheder ville gøre det igen.

- Jeg er stadig bange for Paris, men det er muligt for mig både at elske ham, tilgive ham og stadig være bange for ham. Der vil komme et tidspunkt, hvor jeg ikke vil kunne være mor for begge mine børn, og hvor jeg vil skulle tage den beslutning, og dér vil Phoenix komme først, siger moderen.

Paris Bennett insisterer på, at han ikke længere udgør nogen fare:

- Den eneste person, jeg er farlig for, er mig selv. For i det øjeblik jeg opdager, at det mørke i mig kommer frem igen, vil jeg udrydde mig selv, fortæller han til Piers Morgan.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close