Reality 24. juni 2019

Voldsdømt realitydeltager: Her er Fie Laursens nye kæreste

Fie Laursen har kastet sin kærlighed på den norske "Paradise Hotel"-deltager Robin Johansson, der tidligere har siddet i fængsel for vold mod en kvinde og en politimand
Foto: Thomas Laursen

Fie Laursen har kastet sin kærlighed på endnu en "Paradise Hotel"-fyr - og denne gang har hun været et smut i udlandet, for den skandaleombruste blogger har kastet sin kærlighed på svenske Robin, der deltog i den norske udgave af "Paradise Hotel". 

Og den nye kæreste har en små-blakket fortid, for han er nemlig dømt for vold mod en kvinde og en politimand. Det skriver VG.no

I januar 2016 blev Robin Johansson dømt i Oslo efter en episode den foregående sommer. Voldsdommen blev omtalt i flere norske medier, fordi Johansson var i et forhold med den kendte blogger Sophie Elise Isachsen. 

Det var også Sophie, Robin blev dømt for at have været voldelig mod. Han blev dømt for at have slået hende to gange i ansigtet. Da en politibetjent greb ind, spændte Robin ben for ham, og siden kom han med dødstrusler. 

Robin og Sophie havde været på stripklub den aften, og efter et skænderi, der eksalerede voldsomt mellem de to, brød Sofies veninde ind, står der i domsudskriften, som VG har fået adgang til. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I retten erkendte Johansson delvist sin skyld, men han blev altså dømt for alle de punkter, han var anklaget for. Han fik tre måneder ubetinget fængsel, og han afsonede to af dem. 

- Jeg havde det ikke godt, jeg græd meget, men derinde - jeg har aldrig trænet så meget - jeg spiste tunfisk til frokost, jeg fik rutiner, jeg har aldrig har haft, jeg begyndte at få mavemuskler. Jeg følte mig frisk og tilbage. At høre alle historier og sådan derinde - man bliver bange for at være kriminel. Jeg blev skræmt for at komme derind igen. Det har betydet, at jeg tænker mig om en ekstra gang, før jeg går ind i situationer, fortalte han til mediet efter sin ankomst til Mexico, hvor han altså deltog i den norske udgave af "Paradise Hotel". 

Artiklen fortsætter under billedet

Vis dette opslag på Instagram

Meet my baby @robinjohanson

Et opslag delt af Fie Laursen (@fielaursenofficial) den

Robin Johansson var forberedt på, at sagen ville komme op igen, når nu han skulle deltage i "Paradise Hotel", og det lader ikke til, at Fie har ladet sig skræmme det mindste. 

Også selvom hun tidligere meget åbent har fortalt om, at hun er blevet mærket for livet af et tidligere voldeligt forhold. 

Men det lader ikke til, at Fie har en problem med sin "Paradise"-kærestes blakkede fortid. 

– Jeg dømmer ikke folk udfra deres fortid. Robin er skøn og god ved mig. Ud fra hvad pressen skriver, så dømmer jeg ham ikke. Jeg har selv begået fejl. Jeg ved, Robin ikke er en voldelig person, og han gør kun godt, har Fie sagt om sin nye fyr til Realityportalen

Og dermed svæver Fie Laursen atter på en lyserød sky. 

Sponsoreret indhold