Haileys drøm knust: Det er Justins skyld

Justin Bieber og Hailey Baldwin.

Justin Bieber og Hailey Baldwin.

Foto: MEGA

Hailey Bieber, der tidligere hed Baldwin, har siden hun giftede sig med Justin Bieber haft en drøm om at starte sit eget kosmetikfirma.

Derfor forsøgte hun at varemærkeregistrere navnet "Bieber Beauty". Det fik hun dog ikke lov til, det skriver The Blast

De amerikanske myndigheder har nemlig besluttet, at navnet ligger for tæt op af det varemærke, som Justin Bieber ejer. 

Han har nemlig varemærkeregistreret navnet "Justin Bieber", som et navn, der bliver brugt til at sælge makeup og parfume. Derfor har Hailey ikke kunnet få lov til at registrere sit varemærke. 

Det er altså indirekte Justin Bieber, der er skyld i, at Haileys drøm om en række af skønhedsprodukter under navnet "Bieber Beauty" nu er slukket.

Justin Bieber har haft sit navn registreret som et varemærke siden han var ni år gammel. 

Det er altså længe før, at Justin og Hailey mødte hinanden første gang.

De to mødte nemlig hinanden første gang i 2009. Det var seks år efter, at Justin havde registreret varemærket "Justin Bieber". 

Justin Bieber og Hailey Baldwin skal snart giftes for anden gang. Det sker til efteråret præcis et år efter, at de blev gift for første gang.

INGEN ÆGTEPAGT

Det er tidligere kommet frem, at parret ikke har fået udarbejdet og underskrevet en ægteskabspagt, der skal sikre deres formuer i tilfælde af en skilsmisse.

En kilde har fortalt til TMZ, at Justin Bieber var så forelsket, da han blev gift med Hailey, at han ikke så det som en nødvendighed at sikre sin formue.  

Ifølge Celebrity Net Worth er "What Do You Mean?"-sangeren god for intet mindre end 1,7 mia. kr., og ifølge Forbes tjente popprinsen i 2017 svimlende 532 mio kr. 

Hailey Baldwin er ifølge Celebrity Net Worth "kun" god for 12,7 mio. kr., men Bieber har altså intet gjort for at sikre sin formue, i tilfælde af at de to unge stjerner skulle gå hen og blive skilt. 

Selvom parret altså planlægger endnu et bryllup, så er de rent juridisk allerede mand og kone. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close