Krimi24. juni 2019

Myrdede hele sin familie - dagbog afslører rystende detaljer

En australsk mand skrev om sine mørke tanker og lyster, før han på makaber vis tog livet af sin kone, sine tre små børn og sin svigermor
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/anthony.jpg
 (Foto: Privat)

En ung mand skrev en række gruopvækkende og foruroligende dagbogsnotater blot dage før, han tog livet af hele sin familie på makaber vis.

Det skriver News.

Den australske højesteret skal nu tage stilling til, om gerningsmanden – den 25-årige Anthony Harvey – som den første person i Vestaustralien skal idømmes livstid uden nogen mulighed for at blive prøveløsladt.

Det var under en af retshøringen, at omverdenen fredag fik indblik i de brutale detaljer fra drabene, der fandt sted 3. september 2018 i Bedford, Perth.

Her angreb Anthony Harvey sin 41-årige hustru Maria, da hun kom hjem fra job. Han slog hende hårdt i hovedet med et jernrør, før han stak hende adskillige gange med en stor kniv, som han havde købt nogle dage forinden.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/skaermbillede_2019-06-24_kl._09.14.04.png
 (Foto: Privat)

Anthony sammen med sin hustru Maria, før han koldblodigt tog livet af hende. Foto: Privat

Derefter myrdede han sine tre små børn – tvillingerne Alice og Beatrix på to år samt Charlotte, 3 – med en mindre kniv. Anthony Harvey har efterfølgende fortalt, at han brugte en mindre kniv, fordi ”børnene var små”.

En efterfølgende obduktion viste, at lille Charlotte var blevet stukket med kniven hele 38 gange.

Pyntede ligene med bamser og tog fotos

Dagen efter det brutale drab på sin hustru og sine tre børn fuldendte Anthony Harvey sine ugerninger ved at tage livet af Marias mor, den 73-årige Beverly Quinn.

Hun blev ligesom sin datter slået i hovedet med et jernrør, da hun ankom til huset dagen efter. Slagene var så voldsomme, at 73-årige Beverly blev dræbt på stedet.

Anthony Harvey valgte herefter at placere ligene af sin hustru og tre børn tæt op ad hinanden, så det lignede, at de lå og krammede hinanden. Han dækkede dem til med et tæppe og toppede dem med blomster og bamser.

Liget af 73-årige Beverly lå i køkkenet, og også det lig dækkede han til med et tæppe.

Han tog ligeledes billeder af ligene.

Anthony Harvey forblev i hjemmet med ligene i flere dage, indtil han kørte omkring 1.500 kilometer nordpå til byen Pannawonica for at besøge sine forældre.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/anthony1.jpg
 (Foto: Privat)

Foruden at myrde sin hustru tog Anthony Harvey også livet af sin svigermor og sine tre børn på blot to og tre år. Foto: Privat

9. september – altså seks dage efter drabene – meldte han sig selv til politiet.

Afslørede den mørke sandhed i dagbog

Under efterforskningen er det kommet frem, at Anthony Harvey førte dagbog både før og efter drabene. De talrige dagbogsnotater afslører, at Anthony Harvey havde drømt om at tage livet af sin familie.

I dagbogen skrev han flere gange, hvordan han drømte om at udrydde sin familie. Han skrev blandt andet, at han kunne forlade dem, blive skilt eller “få sin familie til at forsvinde”.

Han talte blandt andet om at ”udrydde sin familie” og undersøge, hvordan han kunne forberede sin ugerning.

- I aften vil jeg myrde min hustru og gennemprygle mine børn til døde. Så begynder den virkelige jagt… men først mine elskede, skrev han i et af sine foruroligende dagsbogsnotater.

Han talte om at omfavne ”mørket og sine dyriske lyster”.

Han påstod desuden: ”Jeg er ikke psykopat. Jeg føler for meget. Jeg har altid følt for meget”.

Efter drabene skrev han også i sin dagbog. Her forsøgte han at forklare, at han angrede sine handlinger:

- Til min smukke hustru, jeg er så ked af det. Jeg ville give alt for at kunne gøre det om.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2019-06-24_kl._09.19.47.png
 (Foto: Privat)

Anthony førte dagbog, hvor han i detaljer beskrev, hvordan han ønskede at udslette sin egen familie. Foto: Privat

- Jeg tror, jeg er gået fra forstanden, skrev han i et andet dagbogsnotat, inden han igen henvendte sig direkte til sin myrdede hustru:

- Pas på de smukke piger, som du altid har gjort. Jeg elsker dig så højt.

Hævede hustruens penge

Det er også kommet frem, at Anthony Harvey før mordene tog sin hustru med i banken, hvor han fik hende til at underskrive et dokument, der gav ham bemyndigelse til at hæve penge fra hendes konto.

Efter drabene hævede han $38.000, svarende til over 170.000 kroner, fra hendes konto. Han pantsatte desuden en række smykker.

Det er ligeledes kommet frem, at Anthony Harvey lider af autisme.

Anklageren vil forsøge at få ham idømt livstid uden mulighed for prøveløsladelse.

- Jeg ved, at det er en forfærdelig ting at låse en 25-årig inde resten af sit liv.

- Men når en person ødelægger hele sin familie på den måde, han gjorde – på en planlagt, ond, hjerteløs måde – så er det i samfundets interesse, udtaler anklageren ifølge News.

Anthony Harvey modtager sin straf 19. juli.

Sponsoreret indhold