Krimi 1. juni 2019

Mor og fire børn dræbt i bilulykke: Nu har man fundet tragisk seddel

En australsk mor og hendes fire børn blev mandag dræbt i en voldsom trafikulykke i det østlige Australien. Nu har efterforskerne i sagen fundet en efterladt seddel nær bilen, der indikerer, at ulykken var planlagt
(Foto: Privat)

En australsk mor og hendes fire børn blev mandag dræbt i en voldsom trafikulykke, da familiens bil forulykkede og brød i brand i Kingaroy i det østlige Australien.

Nu har efterforskerne fundet en efterladt seddel nær bilvraget, der indikerer, at den tragiske ulykke var planlagt.

Det skriver News.

Ulykken skete mandag aften, da 35-årige Charmain McLeods Nissan pludselig kørte over i det modsatte spor, hvor bilen kolliderede med en lastbil.

I bilen sad hendes fire børn, Aaleyn, 6, Matilda, 5, Wyatt, 4, og Zaidok, 2, der alle – ligesom hende – omkom.

Siden har hendes mand og børnenes far forsøgt at få svar på, hvordan ulykken kunne ske. Og nu tyder de foreløbige undersøgelser på, at Charmain bevidst styrede bilen over i den modsatte vejbane.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Efterforskerne har således fundet en efterladt seddel cirka 200 meter fra bilvraget, der indikerer, at hun havde planlagt ulykken.

Desuden viser undersøgelser på ulykkesstedet, at Charmain ikke forsøgte at bremse sin bil, før den i høj fart kolliderede med lastbilen.

Knust mand og far: De vil blive savnet

Efter det voldsomme sammenstød rullede bilen rundt, hvorefter den brød i brand, og alle fem blev dræbt.

Det lykkedes i første omgang redningsmandskabet at få en af døtrene ud af bilen i live, men hun døde i helikopteren på vej til hospitalet.

James McLeod, der var far til børnene og gift med Charmain, udtalte tidligere på ugen, at han elsker sin familie ”meget højt, og at de alle vil blive savnet dybt fra hjertet”.

Det er uvist, om James vidste, om hans kone kæmpede med psykiske problemer. Han har dog udtrykt undring over, at ulykken skete langt – mere end tre timer – fra familiens hjem.

Føreren af lastbilen overlevede som den eneste ulykken. Han blev dog forbrændt, da han forsøgte at redde børnene ud af den brændende bil.

 

Sponsoreret indhold