Kendte30. maj 2019

Netflix’ nye film er så uhyggelig, at folk kaster op

Netflix-filmen ”The Perfection”, der fik premiere 24. maj, skamroses af mange, der kalder filmen "den perfekte gyser". Men du gør klogt i at være forsigtig, når du ser filmen… flere siger nemlig, at de har fået kvalme - eller sågar kastet op - på grund af filmen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/the_perfection.png
 (Foto: Netflix)

Hvis du er en af dem, der ikke kan få nok af gyserfilm, bør du ikke snyde dig selv for den nye Netflix-gyser ”The Perfection”.

Filmen fik premiere på streamingtjenesten 24. maj og er allerede blevet rost til skyerne af mange, der kalder filmen for den mest perfekte og uforudsigelige thriller.

Men du gør klogt i at være forsigtig, når du ser filmen… flere siger nemlig, de har fået kvalme - eller sågar kastet op - på grund af filmen!

Det skriver Daily Mail.

Du kan se traileren for filmen nederst i denne artikel.

”The Perfection”, der fik premiere til sidste års ”Fantastic Fest”-filmfestival i Texas til store roser, har Allison Williams i hovedrollen som Charlotte, der er et musikalsk wunderkind.

Hun bliver mildest talt besat af sin cello-medspiller, stortalentet Lizzie (Logan Browning fra ”Dear White People”). Og hen ad vejen bliver denne besættelse både uhyggelig og vanvittig.

I traileren for filmen, der blev frigivet 15. maj, ser vi således både store slagteknive, opkast med levende mider for ikke at tale om den uhyggelige scene, hvor der kribler og kravler insekter under huden.

Du kan se trailer for filmen herunder:

Sponsoreret indhold