Mor faldt i søvn bag rattet: Nu er hendes børn døde

(Foto: GoFundMe)

En tragisk ulykke har kostet et amerikansk forældrepar to af deres elskede børn.

Tragedien fandt sted 12. juli, da Brad og Crystal Sparks var på vej hjem fra Californien til Texas med deres i alt seks børn.

Omkring klokken 00:30 mistede 37-årige Crystal herredømmet over parrets store Chevy Suburban, hvorefter bilen rullede rundt.

Det er politiets opfattelse, at bilen forulykkede, fordi 37-årige Crystal var faldet i søvn bag rattet.

Den voldsomme ulykke kostede parrets 12-årige datter og 10-årige søn livet. Datteren blev erklæret død på stedet, mens den 10-årige søn omkom på hospitalet lidt senere.

I kølvandet på den tragiske ulykke er der blevet oprettet en GoFundMe-indsamling, hvor der i skrivende stund er blevet indsamlet mere end $200.000.

- Bilen var næsten helt knust, og både Brad og Crystal – der er gravid i syvende måned – sad fastklemt i bilen bagefter. Uden af stand til at bevæge sig lykkede det dog Brad at bruge stemmestyringen fra sin Apple Watch til at ringe efter hjælp, står der i GoFundMe-indsamlingen.

- Nogle af børnene havde held til selv at komme fri og kravle ud til vejen i håb om at skaffe hjælp. Men forældrene var ude af stand til at bevæge sig i en time, står der videre.

37-årige Crystal, 42-årige Brad, samt parrets 16-årige søn blev alle fragtet til hospitalet med alvorlige skader. De meldes dog alle uden for livsfare.

- Hjælpen kom, men desværre ikke tids nok for alle. Selv med hjælp fra to helikoptere og seks ambulancer kunne to af Brad og Crystals børn ikke blive reddet: Parrets smukke datter, Bailey, 12, og deres søde søn Landon, 10, står der i GoFundMe-indsamlingen.

Både Brad og Crystal kom alvorligt til skade i ulykken. Brad pådrog sig blandt andet brud i ansigtet og knæet. Crystal punkterede en lunge, brækkede flere ribben samt skulderen. Hendes ene fod blev desuden knust i ulykken.

Deres 16-årige søn Cameryn pådrog sig et brækket kraveben.

Mirakuløst slap parrets andre børn – en 7-årig pige, en 5-årig dreng samt en 3-årig dreng – fra ulykken uden skrammer.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close