Krimi8. juni 2020

"Jeg fortalte min femårige datter, at jeg ikke ønskede hende: Er jeg et røvhul?"

En mor vil vide, om hun er et røvhul, efter hun fortalte sin femårige datter, at hun ikke ønskede at få datteren, da hun fandt ud af, at hun var gravid
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/barn_0.jpg
 (Arkivfoto: MEGA)

Hvornår bør man – eller bør man overhoved – fortælle sit barn, at det var uønsket?

Det forsøger en mor lige nu at få svar på, efter hun fortalte sin femårige datter lige netop denne sandhed.

I et indlæg på det sociale medie Reddit fortæller moderen, der ønsker at være anonym, hvordan det skabte utrolig dårlig stemning derhjemme, da hun betroede sig til sin datter.

- Jeg har fire børn. Jeg fik det første barn, da jeg var 19. I dag er mine børn fem, tre, to og et år. Alle vores børn har været planlagt, men det har altid været min mand, der har presset på for at få endnu et barn. Hvis det stod til mig, ville jeg være stoppet efter den ældste.

- Jeg har faktisk aldrig haft et ønske om at blive mor, og jeg føler ikke, at jeg har fået en god tilknytning til nogen af dem, skriver den anonyme mor, før hun fortæller om det øjeblik, hvor hun gav samme besked til sin ældste datter:

- For et par aftener siden var jeg i gang med at putte min ældste datter, da hun begyndte at stille en hel del spørgsmål. Hun er en meget nysgerrig pige.

- Jeg havde en traumatisk fødsel, da hun kom til verden, og jeg udviklede en efterfødselsreaktion, så jeg kæmpede meget med tilknytningen til hende, og det gør jeg stadig.

- Hun fortalte, at hun vil have en masse børn, når hun bliver ældre, og så spurgte hun mig, hvor mange jeg drømte om at få, da jeg var på hendes alder, fortæller moderen på Reddit, inden hun tilføjer:

- Jeg fortalte hende, at jeg ikke ønskede at få børn, og at jeg ikke ønskede at få børn, da jeg fik hende. Jeg ved, at hun kun er fem år, men hun misforstod det virkelig og blev ked af det. Jeg trøstede hende og puttede hende, fortæller moderen.

Den lille datter havde dog ikke glemt moderens udmelding den følgende dag:

- Næste morgen må hun havde fortalt sin far, hvad der var sket, mens han lavede morgenmad til hende, for jeg vågnede ved, at min mand var rasende på mig for at have traumatiseret og ødelagt hendes selvværd.

- Jeg fortalte ham, at hun nok skulle klare den, men han blev ved med at råbe ad mig og sige, at jeg er en forfærdelig mor. Jeg svarede ham, at det er svært at være en god mor til børn, som du fortryder, at du fik.

- Han spurgte, om jeg mente det alvorligt, og jeg svarede, at jeg sagde det spontant, men at jeg ikke ønskede dem, og at han godt vidste det, fortæller den anonyme mor, inden hun til slut skriver og spørger:

- Han forlod rummet i vrede og tog børnene med hjem til hans forældre.

- Er det mig, der er røvhullet?

Hvad mener du? Giv dit svar herunder:

[node:aller-poll]

Sponsoreret indhold