Krimi30. november 2020

"Min mand drømmer om børn - men nu er jeg blevet gravid efter en affære"

En kvinde er endt i sit livs dilemma, efter hun juleaftensdag fandt ud af, at hun er blevet gravid. Kort forinden har hun nemlig haft en affære med sin chef
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-12-26_kl._13.08.01.png
 (Arkivfoto: MEGA)

En 32-årig kvinde endte i sit livs sværeste dilemma, efter hun juleaftensdag sidste år fandt ud af, at hun er blevet gravid.

Kort forinden havde den britiske kvinde nemlig haft en affære med sin chef efter en julefrokost – og kvinden var derfor i vildrede over, hvad hun skulle gøre.

Det skrev hun i et brev til Dear Deidre, som er en brevkasse i det britiske medie The Sun.

Her fortalte kvinden, at hun og hendes mand gennem otte år længe har forsøgt at stifte familie uden held.

- Vi har aldrig haft held til at undfange et barn, selv om vi har prøvet i fire år. Vi har fået taget tests, men vi kan ikke finde noget galt.

- Jeg forsøger at male et smil på, når jeg er på arbejde, men indvendigt er jeg ked af det, for alt, jeg ønsker, er at blive mor, fortalte kvinden videre.

Tidligere på måneden var hun til julefrokost med sit arbejde.

Og her faldt den 32-årige kvinde i snak med sin chef, der er 45 år.

- Han er gift og har tre små børn.

Efter de taget en smøg udenfor var kvinden så uheldig, at hun vrikkede om. Hun måtte derfor på skadestuen.

Hendes chef tog med, og de tilbragte tre timer på hospitalet, inden de blev sendt tilbage til festen.

- Min chef sagde, at det var alt for sent at forstyrre min mand, så han kunne komme og hente mig, så vi tog tilbage til festen, og han bookede et værelse til mig.

- Jeg haltede ind og lagde min taske, han hjalp mig af mine sko, og så kiggede han på mig, og tiltrækningen var der med det samme, fortalte kvinden.

De begyndte at kysse – og snart endte de sammen i sengen.

- Vi havde fantastisk sex, skrev kvinden videre i sit brev.

Kvinden tilføjede, at hun i dagene efter sit sidespring havde det forfærdeligt.

Forfærdelsen var dog nu blevet tidoblet, efter hun juleaftensdag fandt ud af, at hun var gravid.

- Jeg er så forvirret. At komme igennem juledag var forfærdelig! Hvad skal jeg gøre?, spurgte den fortvivlede utro kvinde.

Dear Deidre svarede, at der stadig er en chance for, at barnet er hendes mands, men at det selvfølgelig også kan være chefens.

Under alle omstændigheder rådede Dear Deidre kvinden til, at hun skulle være ærlig og indrømme over for sin mand, at hun har været ham utro og var blevet gravid.

- Hvis det er din chefs barn, og du ønsker at få barnet, er det bedst, at du er ærlig overfor din mand og håbe, at han kan byde denne chance for at blive far velkommen, skriver Dear Deidre og tilføjer:

- Hvis du indser, at du skal være alenemor, vil din chef være ansvarlig for at hjælpe dig økonomisk. Det kan være, at han vil forlange en DNA-test, men jeg håber, at han vil være der for dit barn, lyder det slutteligt fra Dear Deidre.

Sponsoreret indhold