Krimi 27. maj 2019

Googlede uhyggelige ting: Så slog han sin kone ihjel

En australsk mand er i dag blevet idømt livsvarigt fængsel for det brutale drab på sin kone tilbage i august 2018. Under retssagen kom det frem, at manden inden det brutale drab havde søgt på flere gruopvækkende ting på internettet
(Foto: Privat)

En australsk revisor er i dag blevet idømt fængsel på livstid, efter han tilbage i august 2018 myrdede sin hustru, mens parrets børn lå og sov i deres værelser.

Under retssagen mod ham kom det frem, at manden havde googlet flere gruopvækkende ting, inden han slog konen ihjel med en krydsnøgle.

Det skriver News.

Det brutale drab fandt sted i parrets hjem i Carlisle 31. august 2018, da 37-årige Ahmed Dawood Seedat overfaldt sin 32-årige hustru Fahima Yusuf med en krydsnøgle. Imens han slog hende ihjel, lå parrets børn og sov i et tilstødende værelse.

Artiklen fortsætter under billedet...

Fahima blev tæsket med en krydsnøgle og efterfølgende kvalt af sin egen mand. Foto: Facebook 

Dommer Bruno Fiannaca, der i dag idømte Seedat fængsel på livstid, kaldte drabet både ”brutalt, hjerteløst og kujonagtigt”. En livstidsdom i Australien betyder, at man som minimum skal afsone 23 års fængsel.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Under retssagen kom det frem, at Seedat havde planlagt mordet i ugevis. Manden, der arbejdede som revisor, havde blandt andet søgt på ordene ”kremere et lig”, ”bedste sted at slå én ud” samt ”begrave en person levende”.

Det var blandt andet søgninger som disse, der fik anklageren til at fastslå, at Seedat havde planlagt det brutale drab.

Seedat angreb sin hustru, som han havde været gift med i otte år, med en krydsnøgle, mens hun lå og sov.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: Privat)

Parret havde været gift i otte år. Foto: Facebook

Efter at have slået hende flere gange på kroppen kvalte han hende til døde, før han begravede hende i et hul i haven. Hullet var blevet gravet af nogle havearbejdere, som Seedat havde tilkaldt under påskud af, at han ville bygge en pool til sine to børn på to og fem år.

Efter konens død løj Seedat over for både venner og familie.

Han fortalte venner og naboer, at hans hustru var rejst til England for at gennemgå en øjenoperation. Til hendes søster fortalte han, at hun var gået fra ham.

Fahima Yusuf blev meldt savnet og efter fem dage fandt politiet liget af hende i familiens have.

Herefter blev hendes mand anholdt og sigtet.

Under retssagen kom det frem, at Seedat myrdede sin hustru i et forsøg på at finde sammen med konens søster.

 

 

Sponsoreret indhold