Reality27. maj 2019

"Love Island"-Rasmus dater "Ex on the Beach"-Sidsel

I den nye sæson af "Wingman" er "Love Island"-Rasmus blevet sat op med "Ex on the Beach"-deltageren Sidsel
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/wingmann_nr_2_ext_small.jpg
 Foto: Viafree

"Love Island"-Rasmus har i flere år ledt efter kærligheden, og nu har "Love Island"-venne Kasper besluttet sig for, at det skal lykkes at fidne en pige til Rasmus.

Kasper springer derfor ud som Rasmus' wingman, og i serien forsøger han altså at finde den helt rigtige pige til den kræsne "Love Island"-deltager.

Og der bliver søgt vidt og bredt, og én af de piger, som Kasper sætter Rasmus op med, er den tidligere "Ex on the Beach"-deltager Sidsel.

https://imgix.seoghoer.dk/capture9.jpg

Sidsel og Rasmus på date (foto: Viafree)

De to er dog ikke helt enige om, hvad der er vigtigst: Personlighed eller udseende. For Sidsel mener, at personlighed er det vigtigste, mens Rasmus er af en lidt anden opfattelse.

- Personlighed er ikke vigtigt. Det lyder måske lidt dumt, men det er ikke vigtigste. Hvis ikke jeg tænder på en person, eller synes at hun ser godt ud, så er det ligemeget, hvor sød hun er, siger han.

Rasmus nægter kategorisk at gå på kompromis med en piges udseende.

Sidsel forsøger da også at overbevise ham om, at det kan lade sig gøre, at man finder én, som man ikke umiddelbart finder attraktiv, men at personligheden kan gøre, at man pludselig synes, at personen er den smukkeste i hele verden.

Om Sidsel får Rasmus overbevist om, at personlighed er vigtigere end udseende, kan du finde ud af HER. Indtil da kan du se et klip fra programmet herunder:

Artiklen fortsætter under klippet

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Har fundet kærligheden

Selvom Rasmus lige nu er aktuel i "Wingman", hvor han altså leder efter kærligheden, så har han faktisk fundet den.

Rasmus er nemlig blevet kærester med Sophia, som han er meget, meget glad for.

Senest har "Love Island"-deltageren delt et billede af Sophia med en tilhørende tekst, som understreger, at han er lykkeligt forelsket.

"Little miss sunshine. Ja undskyld mig, men jeg synes virkelig, at jeg har lov at føle mig heldig her. Sophia, du er det bedste, jeg ved, og jeg takker Gud for den dag, vi mødte hinanden", skriver han til billedet af Sophia.

Det lader altså til, at Rasmus fandt, hvad han søgte, og at Sophia er den helt rette kombination af udseende og personlighed.

Sponsoreret indhold