Krimi29. september 2021

Aldrig hørt før: Vognmand fortæller chok-detaljer om drabet på Emilie Meng

En politibetjent har muligvis talt over sig til en vognmand, der kan fortælle frygtelige detaljer om drabet på Emilie Meng
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

En vognmand i Slagelse får to journalister til at spærre øjnene op. Han kan nemlig fortælle, hvordan Emilie Meng blev dræbt.

Journalisterne undersøger i dokumentarserien "Nogen ved noget om Emilie Meng" om Peter Madsen er den mulige gerningsmand til det uopklarede drab på Emilie Meng i Korsør i 2016.

Det gør de på baggrund af et tip fra en person, der påstår, at Peter Madsen har indrømmet over for ham i fængslet, at han har dræbt to kvinder udover Kim Wall. Et af drabene skulle have været i Korsør i 2016.

Politiet jagter muligvis DNA-spor. Artiklen fortsætter under klippet ...

Især den bil, som Peter Madsen ifølge kilden, der optræder anonymt i dokumentarserien, skulle have smidt kvinden ind i for at fiksere hende, er under B.T.-journalisterne Bo Norström Weile og Jesper Vestergaard Larsens lup.

Sporene fører dem i retning mod en hvid varevogn.

Kan spænde person fast

I episode to ender de hos vognmanden Jan Jørgensen, som løbende har været i kontakt med politiet, da han havde to chauffører i hvide varevogne kørerende den nat, Emilie Meng forvandt.

På et tidspunkt er politiet forbi, hvor de viste stor interesse de spændestropper, der i bunden er bilen. Her kom politiet tilsyneladende til at tale over sig og dele fortrolige oplysninger.

Vidne så hvid varevogn køre vildt. Artiklen fortsætter under klippet ...

Angiveligt sagde politiet til vognmanden, at stropperne var placeret sådan, at man snildt kunne spænde en person fast.

- De var interesserede i noget tape - og om vi havde haft tape i bilen, da Emilie Meng tilsyneladende havde været bundet med tape, gengiver vognmanden fra politiets visits.

I en samtale, der er delvist klippet ud af serien af hensyn til politiets efterforskning, fortæller vognmanden, hvordan Emilie Meng angiveligt skulle være blevet slået ihjel.

Detaljerne efterlader journalisterne i chok. Det er nemlig detaljer, der aldrig før har set offentlighedens lys.

Vognmand fortæller chokdetaljer. Artiklen fortsætter under klippet ...

- Det er superubehageligt at høre en mand stå at fortælle i detaljer, hvordan en ung pige er blevet slået ihjel, siger Jesper Vestergaard Larsen.

- Det er oplysninger, offentligheden aldrig har fået at vide, og måske heller ikke den nærmeste familie har fået at vide, fortsætter han.

Blodlignende pletter

I deres videre søgen efter nye spor, ender Bo Norström Weile og Jesper Vestergaard Larsen med at stå i Peter Madsens gamle skurvogn i Tune.

Det syn, der møder dem, er gruopvækkende.

- Det løber en koldt ned af ryggen, når man finder noget, der kan være blod, siger Bo Norström Weile.

Uhyggeligt fund i Peter Madsens skurvogn. Artiklen fortsætter under klippet ...

På væggene i skurvognen er der tydelige røde plamager på væggene, og nogle af de røde pletter ligner afmærkninger fra fingre.

- Jeg siger ikke, at det kommer fra Emilie Meng, for vi aner ikke, om der indgår noget blod i Emilie Meng-sagen. Men det er tankevækkende, at der i Peter Madsens gamle skurvogn plamager af blodlignende væsker.

Efter fundet af de blodlignende væsker, beslutter journalisterne sig for, at de må til bunds i, om det er blod, eller om det bare er maling.

Hvordan deres søgen efter Emilie Mengs drabsmand går, kan du se i "Nogen ved noget om Emilie Meng", hvor de to første afsnit lige nu kan streames på discovery+, og der kommer nyt afsnit onsdag på Kanal 5 onsdag aften klokken 21.

null

Sponsoreret indhold