Krimi29. september 2021

Chok-afsløring i dokumentar: Er Peter Madsen mulig gerningsmand i Emilie Meng-drabet?

I dokumentaren "Nogen ved noget om drabet på Emilie Meng" afdækkes nye spor i sagen om Emilie Meng, der forsvandt efter en bytur og et halvt år senere blev fundet dræbt
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Drabet på Emilie Meng forbliver et mysterie, og trods grundig efterforskning siden 2016 er gerningsmanden endnu ikke fundet.

I dokumentaren "Nogen ved noget om drabet på Emilie Meng", som i aften har premiere på Kanal 5, afdækker de to B.T.-journalister Bo Norström Weile og Jesper Vestergaard Larsen nye spor i sagen.

I en pressemeddelelse, som Discovery+ har udsendt, fortælles det, at de to journalister sammen med en tidligere svensk kriminaltekniker, har fundet spor af blod i en varevogn, som Peter Madsen leasede i årene op til 2017, hvor han anholdt for drabet på Kim Wall.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20201020-143210-l-1417x945we.jpg
 Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix

Peter Madsen trak overskrifter, da han i oktober 2020 flygtede fra fængslet - nu er den drabsdømte opfinder igen i vælten. Foto: Niels Meilvang / Ritzau Scanpix

Og lige præcis en hvid varevogn har spillet en central rolle i drabet på 17-årige Emilie Meng: Den blev ifølge Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi observeret flere gange af vidner i Korsør-området i timerne efter, Emilie Meng forsvandt.

De nye fund i Peter Madsens gamle varevogn har nu gjort, at den hvide varevogn er blevet konfiskeret, oplyses det i Discovery+'s pressemeddelelse.

I går aftes beskrev B.T. også, hvordan en tidligere medindsat angiveligt fortæller, at Peter Madsen har sagt til ham, at han har begået flere drab. Det ene drab er begået i Sverige. Mens det andet drab efter sigende skulle være begået i 2016 mod en ung kvinde i Korsør.

Kilden skulle slutte den sætning af med ”at der må være tale om drabet på Emilie Meng."

Emilie Meng blev sidst set i live ved Korsør station den 10. juli 2016.

Hun blev fem en halvt måned senere fundet dræbt ved en mose 65 kilometer derfra.

De to første afsnit af "Nogen ved noget om drabet på Emilie Meng" kan nu streames på Discovery+, og det første af i alt seks afsnit får premiere i aften kl. 21 på Kanal 5.

Sponsoreret indhold