Krimi 29. september 2021

Politiet har konfiskeret Peter Madsens varevogn: Nægter at kommentere blodspor

Efter Discovery+-dokumentaren "Nogen ved noget om drabet på Emilie Meng" har afdækket nye spor i Emilie Meng-sagen, har Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi beslaglagt en varebil, der tidligere har tilhørt den drabsdrømte Peter Madsen
Foto: Toke Mathias Riskjær / GODT Media

To opsigtsvækkende mordsager bliver nu flettet sammen i den nye Discovery+-dokumentar "Nogen ved noget om drabet på Emilie Meng".

I dokumentaren, som i aften har premiere på Kanal 5, afdækker de to B.T.-journalister Bo Norström Weile og Jesper Vestergaard Larsen nye spor i sagen, hvor gerningsmanden endnu ikke er fundet. 

De to journalister har sammen med en tidligere svensk kriminaltekniker fundet spor af blod i en varevogn, som Peter Madsen leasede i årene op til 2017, hvor han blev anholdt for drabet på Kim Wall. 

I en pressemeddelelse, der blev sendt ud af Discovery+ her til morgen, oplyses det, at varevognen nu er blevet beslaglagt af Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

SE og HØR har kontaktet Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi for at høre, om de har undersøgt varebilen, og om der eventuelt foreligger et testresultat. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Ingen kommentar til igangværende efterforskning, er svaret fra Jacob Rytz Hansen fra Sydsjælland og Lolland-Falsters kommunikationsafdeling. 

Han ønsker heller ikke at kommentere, om Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi forventer at melde noget ud om den hvide varebil. 

De to første afsnit af "Nogen ved noget om drabet på Emilie Meng" kan nu streames på Discovery+, og det første af i alt seks afsnit får premiere i aften kl. 21 på Kanal 5. 

Sponsoreret indhold