Krimi29. september 2021

Smider bombe i ubådssagen: Kim Wall skulle slå Peter Madsen ihjel

En helt særlig kilde fortæller, at den svenske journalist Kim Wall skulle hævne sig på Peter Madsen for tidligere drab, han angiveligt har begået
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Er Peter Madsen gerningsmanden i den uopklarede sag om drabet på Emilie Meng?

Det påstår i hvert fald en kilde, der ønsker at være anonym, i dokumentarserien "Nogen ved noget om Emilie Meng".

Den unge mand kan fortælle, at han har siddet inde med Peter Madsen, der er dømt skyldig i det bestialske drab på den svenske journalist Kim Wall. I fængslet skulle Peter Madsen angiveligt have indrømmet, at han står bag flere drab.

Se klipper herunder, hvor kilden hævder, at Peter Madsen har dræbt en pige i Korsør. Artiklen fortsætter under klippet ...

- Vi startede jo med at tale om Kim Wall, for jeg var meget nysgerrig og spurgte ind til det, fortæller den anonyme kilde til journalisterne Bo Norström Weile og Jesper Vestergaard Larsen, der til daglig arbejder på B.T..

- Det var blandt andet meningen, at hun skulle have slået ham ihjel, fordi hun skulle hævne sig for noget at det, han havde gjort.

- Nogle andre, tidligere drab, han åbenbart skulle have begået, fortsætter kilden.

Emilie Meng-mysteriet

Midt i Herstedvester Fængsel skulle Peter Madsen altså have indrømmet over for den unge mand, at han før mordet på Kim Wall skulle have slået en kvinde ihjel i Sverige og en anden kvinde ihjel i Korsør.

Se klippet herunder, inden journalisterne taler om det vilde tip. Artiklen fortsætter under klippet ...

Sidstnævnte lokation får straks alarmklokkerne til at ringe. For 17-årige Emilie Meng blev netop dræbt i den by i 2016.

Peter Madsen skulle angiveligt være kørt til Korsør i frustration over nogle projekter, der ikke helt gik, som de skulle. Da det blev mørkt, skulle han have sat sig til at sove i sin bil i nærheden af et kolonihavehus.

Han fortæller ifølge kilden, hvordan han på et tidspunkt mødte en kvinde på en sti, som han overfaldt bagfra, smed ind bag i bilen og fikserede hende.

Sygeste tip

Kilden selv er helt overbevist om, at Peter Madsen har talt sandt. Peter Madsen prøvede i hvert fald at true ham til tavshed, fortæller han til de to B.T.-journalister.

Journalisterne skal nu gå kilden til sømmene. Artiklen fortsætter under klippet ...

Hvis den anonyme kilde taler sandt, "så er det det sygeste, vi har fået i alle de år, mens vi har arbejdet på den her sag," lyder det fra journalisten Bo Norström Weile, inden de kører ud for at interviewe kilden.

Men er så godt tip er næsten for godt til at være sandt. Journalisterne må da også selv nå til bunds i, om det er rigtigt, at han har siddet inde samtidigt med Peter Madsen, og om han egentlig er fuld af løgn eller til at stole på.

Hvad journalisterne gør med det vilde tip, kan du se i "Nogen ved noget om Emilie Meng", hvor de to første afsnit lige nu kan streames på discovery+, og første afsnit vises på Kanal 5 onsdag aften klokken 21.

Selskabet Geel-Muyden Kiese har taget kontakt til SE og HØR og påpeget, det ikke er tilfældet, at Kim Wall ifølge kilden ville slå Peter Madsen ihjel. Derimod siger kilden, at Peter Madsen ville have Kim Wall til at slå ham ihjel som straf for tidligere drab.

Sponsoreret indhold