Kongelige13. juni 2022

Tv-baronessen ikke inviteret: Ydmyget af kronprinsessen

Caroline Fleming var ikke med til prinsesse Isabellas konfirmation. Det viser, at venskabet mellem Caroline og Mary halter
Caroline Fleming
Caroline Fleming, 46, må notere sig, at invitationerne til kongelige fester er ved at være en sjældenhed.
 Foto: Peter Grosen

Det kører på ingen måde for den ellers så feterede tv-baronesse.

For ud over alt bøvlet med familieslottet og striden med søsteren, så er hun heller ikke længere inde i den royale varme. Det viste sig tydeligt, da prinsesse Isabella blev konfirmeret for nylig.

For når kongehuset offentliggør lister over deltagere ved kongelige fester, svarer det til, at de annoncerer, hvem der er en del af inderkredsen.

Og da Isabella bekræftede sin tro, manglede Caroline Fleming, og det viser, at hun ikke længere er tæt på kronprinsparret.

Prinsesse Isabellas konfirmation
En masse af kronprinsparrets venner var med, da Isabella, 15, blev konfirmeret. Men ikke tv-baronessen.
 Foto: Lars H. Laursen

Til gengæld må tv-baronessen notere sig, at hendes 15-årige datter, Josephine Margaretha Victoria Fleming, var blandt de private gæster som en understregning af, at hun i den grad er med i prinsesse Isabellas inderste cirkler – og dermed af kronprinsparrets.

Ifølge kongehuseksperten Søren Jakobsen er den flamboyante tv-baronesse ikke længere velkommen på kongehusets bonede gulve i samme udstrækning som tidligere, hvor hun og Mary var så gode veninder, at Mary ligefrem rejste til London for at besøge Caroline.

Caroline Fleming og kronprinsesse Mary
Mary, 50, og Caroline har tidligere været hjerteveninder, der elskede hinandens selskab. Tv-baronessen har mistet adgangen til Mary, mener kongehusekspert.
 Foto: Aller Media DK

– Nu bliver hun holdt ud i strakt arm.

– Jeg tror, det har noget med hendes egen adfærd at gøre. Caroline er for vild og har lavet for meget tv, der ikke er kongehusets kop the, forklarer Søren Jakobsen.

For udfarende

Selv om Caroline som del af en adelig familie har været vant til at omgås de kongelige hele sit liv, så har kongehuset visse standarder for, hvem de omgås, og her kolliderer Carolines livsstil med de strikse regler på Amalienborg.

Henrik Lind og Caroline Fleming
– At hun har en millionær (kæreste, red.) kan lægge en dæmper på det, men hun har været for selvpromoverende til, at det fungerer i det lange løb, fastslår Søren Jakobsen. Tv-baronessen danner par med milliardæren Henrik Lind, 47.
 Foto: Dan Mariegaard

– Hun er ikke diskret, og det rimer ikke med det, man forventer fra de kongeliges side.

– Hun har fra starten været anderledes, men det gik, da hun var sammen med Rory Fleming, og da hun boede i London, men nu er hun ikke længere en del af inderkredsen, siger kongehuseksperten.

Han peger på den svære balancegang det er, når man på den ene side er ven med de kongelige og på den anden side har en offentlig profil, fordi man tjener sine penge på at være i den brede offentligheds bevidsthed.

– Hun har været nødt til at promovere sig selv for at tjene penge på tv, men hun har været for meget, mener Søren Jakobsen.

For meget drama

Med til den kongehusets kolde skulder hører ikke kun det stormomsuste forhold til Nicklas Bendtner. Også på den nye bane har Caroline Fleming gjort sig uheldigt bemærket set med kongelige øjne. For balladen om Valdemars Slot er ikke noget, der falder i god jord hos de blåblodede.

– Noget af det går også tilbage til den søskendestrid, der har været omkring slottet. Du skal ikke glemme, at søsterens mand er med i de kongeliges inderkreds, og Caroline beskyldte jo faktisk søsteren og svogeren for svindel ved ikke at ville godkende regnskabet.

– Og svogeren gør det, han skal, nemlig at holde sin kæft, fortæller Søren Jakobsen, der ud over at være kongehusekspert har skrevet bøger om den absolutte elite i Danmark.

For broget

Ud over at Caroline vil opleve et drastisk fald i invitationer til kongelige fester, så knirker forholdet til Joachim og Marie, der lejede deres hus ud til Caroline, også.

– Jeg tror, hun kommer længere ned på gæstelisten hos dem på grund af det hele. Hendes liv er for broget, og det kommer til at ramme hende.

– Så jeg tror ikke, vi kommer til at se hende så meget med Joachim og Marie. De tænker på samme måde i den her sammenhæng, og der er hun for meget popstar til dem. Joachim og Marie bliver jo i udlandet, og har få danske venner, og hun er ikke blandt dem, der hænger ved, mener Søren Jakobsen.

Prinsesse Marie, Caroline Fleming og prins Joachim
Caroline skal også forberede sig på, at det gode forhold til Joachim, 52, og Marie, 46, er ved at forsvinde.
 Foto: Aller Media DK

At Carolines datter var med til festen skyldes derfor ikke moderen. Tvært i mod.

– Det skyldes, at hun kender Isabella, så selv om moderen er ude, lader man stadig datteren komme ind.

– Man skal jo ikke straffe i flere led, og Isabella har godt af jævnaldrende veninder, som forstår systemet og som kan holde kæft. Og det kan Carolines datter.

Sponsoreret indhold