Kendte14. maj 2022

Efter slotsstrid: Nu er Valdemars Slot tømt – for ALT

Først blev flyttebilerne forbudt adgang til at tømme slottet for inventar, så dukkede de op alligevel, og nu ser Caroline Flemings søster, Louise Albinus ud til at overtage et ganske tomt slot søndag
https://imgix.seoghoer.dk/caro_5.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Det har været en årelang strid mellem tv-baronessen Caroline Fleming og hendes søster, Louise “Duddi” Albinus om deres fælles barndomshjem på Tåsinge, Valdemars Slot.

Men i slutningen af april kunne Duddi altså kalde sig retsmæssig ejer af slottet, efter hun formåede at skrabe kapital nok sammen til at købe det 165 millioner dyre slot.

– Jeg bevarede håbet og nægtede at give op. Og jeg er lykkelig for, at det nu er lykkes – og at jeg ovenikøbet overtager det på min fars fødselsdato, så han også på en måde er med, lød det glædeligt fra Duddi i april.

Men trods glæden over datoen og den endelige overtagelse, så bliver det et ganske tomt slot, hun får nøglerne til søndag.

– Alt er fjernet. Vitterligt alt, lyder det sørgmodigt fra Duddi til Fyns Amts Avis, efter Caroline Fleming har brugt de sidste dage på at guide flyttemænd og biler til Valdemars Slot.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/caro_10.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Valdemars Slot var indtil i år ejet af Caroline Fleming, men da hun i begyndelsen af 2021 nægtede at godkende først et årsregnskab og siden det reviderede regnskab, blev selskabet 1. juli 2021 tvangsopløst. I november samme år blev det sat til salg. Foto: Mikael Rieck

For alt, hvad der ikke som sådan er sømmet fast – samt 14 specifikke malerier – står Caroline Flemings søn, Alexander William til at være arvtager af.

Ifølge det fynske medie, er Flemings søster trist over, at hun må nøjes med slottets mure og ikke indbo, men at hun “erkender, at det er min nevøs ting”, og at hun har forsøgt at holde nogle af tingene på slottet.

Desværre lykkedes det hende ikke at få lov til at købe de genstande, hun havde udvalgt.

- Jeg fik pænt nej, fortæller en skuffet Louise Albinus til Fyns Amts Avis.

Forbudt for flyttebiler

Kort tid efter, nyheden lød, at Duddi var blevet den retmæssige ejer af Valdemars Slot, stod det klart, at Alexander skulle overtage møblerne på slottet.

Den dengang 12-årige dreng stod nemlig som arvtager, da hans morfar, Niels luel-Brockdorff døde.

https://imgix.seoghoer.dk/20210220dji_0270.jpg
 Foto: Jesper Sunesen

Foto: Jesper Sunesen

Det viste sig, at det kun var mur- og nagelfaste ting, samt en samling på 14 malerier, som får lov til at blive på godset.

Det bliver derfor et temmelig tomt slot, som Duddi overtager søndag.

Sponsoreret indhold