Så længe skal de kongelige børn være væk

Foto: Hanne Juul

I går kom det frem, at prins Christian og hans søskende til næste år skal på et skoleophold i Schweiz. 

Nu løfter Kongehuset sløret for flere detaljer om skoleopholdet.

- Deres Kongelige Højheder Prins Christian, Prinsesse Isabella, Prins Vincent og Prinsesse Josephine vil i begyndelsen af det nye år indlede et 12-ugers skoleophold på den internationale skole Lemania-Verbier i Schweiz, skriver Kongehuset i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Når skoleopholdet er afsluttet, vil alle fire børn fortsætte deres skolegang i deres nuværende klasser på Tranegårdsskolen i Gentofte.

Kronprinsesse Mary jommer til at opholde sig med børnene i Schweiz, og så kommer kronprins Frederik ned til familien, når der er mulighed for det.

- Hendes Kongelige Højhed Kronprinsessen vil i perioden primært opholde sig sammen med børnene i Schweiz, og Hans Kongelige Højhed Kronprinsen vil være sammen med familien, når der er muligheder for det i Kronprinsens program, skriver Kongehuset og fortsætter:

- Som følge af børnenes skoleophold vil Kronprinsessens officielle aktiviteter i Danmark være færre. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Kronprinsparrets fire børn skal opholde sig i Schweiz i 12 uger. (Foto: Hanne Juul)

Som kronprinsesse Mary fortalte i går til TV 2, ser de det som en gave til deres børn, at de nu kan få mulighed for at få en international skolegang. 

Det samme budskab går igen i pressemeddelelsen, der netop er blevet udsendt.

- Med skoleopholdet ønsker Kronprinsparret at give deres børn mulighed for en fælles oplevelse i et internationalt miljø.

Prins Christian, 13, prinsesse Isabella, 12, og tvillingerne prins Vincent og prinsesse Josephine, 8, går i dag på Tranegårdsskolen i Hellerup.

Men i starten af næste år går turen altså til Schweiz, hvor de skal gå i skole.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close