Cecilie efter bruddet: Claes har sgu ikke behandlet mig godt

Foto: Kaspar Wenstrup

I går kom det frem, at Cecilie Harder havde valgt at gøre det forbi med Claes Lanng, som hun mødte i "Ex on the Beach".

Siden kan man kun sige, at bruddet har udviklet sig alt andet end pænt.

Tidligere i dag fortalte Claes til SE og HØR, at han følte, at hans forhold til Cecilie havde været spild af tid, efter det kom frem, at hun havde slået op med ham imens han var på ferie. 

Det giver Cecilie dog ikke meget for. 

- Jeg havde troet, at han ville udtale sig værre. Jeg skrev med ham, da vi stoppede det og prøvede at aftale i forhold til pressen, fortæller Cecilie og fortsætter:

- Hver gang der er noget, har han fået mig udstillet som en kæmpe idiot. Han har været afsted i en uge, og han har ikke ringet hjem en eneste gang. Hver gang jeg har prøvet at få ham til at ringe, har han ikke haft ikke lyst til det, fortæller Cecilie, der til sidst valgte at gøre det forbi ved hjælp af tekstbeskeder. 

At deres forhold skulle have været spild af tid, er hun også uforstående overfor.

- Jeg synes, at det er en hård måde at sige det på. Jeg føler ikke, at det har været spild af tid. Vi har begge lært noget, og vi har fået nogle erfaringer, siger Cecilie og fortsætter:

- At sige, at det er spild af tid er latterligt. Jeg kan godt forstå, at han er såret og ked af det, og at han bare slynger noget ud.

Til SE og HØR fortalte Claes også, at han havde følt, at Cecilie krævede for meget opmærksomhed. Heller ikke her er Cecilie enig. 

- Jeg vil ikke sige, at jeg krævede hans opmærksomhed. Jeg er inde i en rigtig dårlig periode i mit liv, og jeg har det rigtigt skidt psykisk, siger Cecilie og fortsætter:

- Der var rigtigt nok tidspunkter, hvor jeg sagde til ham, at jeg havde brug for at han lavede noget med mig. Jeg brugte rigtigt meget tid på at være hos mine forældre, imens jeg boede på gården.

Artiklen fortsætter efter billedet

Cecilie Harder og Claes Lanng er fortid.

Cecilie og Claes mødte hinanden i "Ex on the Beach". (Foto: Kaspar Wenstrup)

Generelt synes Cecilie ikke, at det er særligt sødt, når Claes ønsker hende held og lykke med at finde en, der kan behandle hende bedre, end han gjorde. 

- Jeg blev ked af det. Jeg holder jo stadig meget af ham, og jeg ønsker ham det bedste i hele verden, siger hun og fortsætter:

- Claes har sgu ikke behandlet mig godt. Han er en super god kæreste, når han gider. Når han så ikke gider, kan han være det ledeste røvhul i hele verden.

- Det var som om, at han ikke rigtigt kunne se ting fra andet end hans egen synsvinkel.

Imens Claes er på Mauritius, hvor han spiller på en musikfestival, sørger Cecilie for at få flyttet alle sine ting fra den gård, hvor hun boede sammen med Claes. 

- Jeg har det okay med, at jeg flytter mine ting, inden han kommer hjem. Og jeg ved, at hvis jeg ikke skal se ham, ændrer jeg ikke mening, fortæller Cecilie. 

Selvom hun alligevel får åbnet en lille dør på klem, tror Cecilie dog alligevel, at det her er det sidste søm i kisten på forholdet.

- Jeg tror, at det her er slut. Jeg kunne ikke forestille mig, at vi fandt sammen igen. Man kan ikke blive ved. 

 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close