Kongelige13. juli 2019

Prins Harrys hårde barndom: Blev holdt udenfor af familiemedlemmer

En royal ekspert fortæller nu, at prins Harry havde en barndom, hvor flere royale familiemedlemmer gjorde meget ud af at understrege, at han var nummer to efter prins William
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega446177_001.jpg
 Foto: MEGA

Prins Harry blev "holdt fuldstændigt udenfor" af sin royale familie, da han voksede op, og de gjorde det meget klar for ham, at han var "nummer to" efter prins William. Det siger en royal ekspert ifølge Daily Mail.

I Channel 4-dokumentaren "Meghan and Harry: The Baby Years" fortæller Ingrid Seward, redaktør på Majesty magazine, at prinsesse Diana var angst for, at Harry ikke følte sig god nok, fordi flere familiemedlemmer gjorde det meget klart, at han var næstbedst.

Den royale ekspert husker blandt andet en særlig episode med dronning Elizabeth, the Queen Mother - altså den nuværende dronning Elizabeths mor - og de to prinser.

- Hun plejede at sige: "Kom her William. Kom og sæt dig ved siden af mig", og lille Harry blev holdt fuldstændig udenfor, siger hun i dokumentaren.

Ifølge Ingrid Seward forsøgte Diana desperat at sikre, at Harry aldrig nogensinde følte, at han ikke var lige så god som sin storebror.

- Harry har altid vidst, at han var nummer to. Og selvfølgelig var Diana meget bekymret for, at han ikke skulle føle det. Andre medlemmer af den royale familie var meget bevidste om, at han var nummer to, siger hun.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2019-07-13_kl._10.05.00.png

Prins Harry fik ofte at føle, at han var nummer to af flere royale familiemedlemmer - nummer et var nemlig hans bror, prins William (foto: MEGA)

Selvom brødrene altid har nydt godt at et tæt forhold, så er rygterne gået på, at de de seneste år har oplevet nogle bump på vejen.

Harry var, ifølge Daily Mail, skuffet over, at William satte spørgsmålstegn ved, om Meghan Markle var en passende brud - og han følte ikke, at hans bror og Kate havde gjort en indsats for at byde Meghan velkommen.

Brødrene har ligeledes splittet deres hof op, mens de også har to seperate Instagram-profiler.

Flere royale nyheder? Få SE og HØR i postkassen HVER uge!

Sponsoreret indhold