Bruddet mellem Harry og William er definitivt

Prins Harry og prins William har splittet deres hof op, og nu splitter de så også op på de sociale medier.

Tidligere har billeder af prins Harry og hertuginde Meghan været at finde på Kensington Royals Instagram-profil, men fra i dag er det slut.

Harry og Meghan har nemlig fået deres egen profil, der hedder Sussex Royals. 

- Velkommen til vores officielle Instagram-profil. Vi ser frem til at dele det arbejde, der driver os, vigtige nyheder og muligheden for at kaste lys på vigtige emner. Vi takker for jeres support, skriver harry og Meghan til en række billeder på deres nye Instagram-profil. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Opsplitningen af Instagram-profilerne for prins William og prins Harry er et håndgribeligt bevis på, at de to brødre nu går i hver deres retning. 

På Kensington Royals-profilen sender man også Harry og Meghan godt afsted med deres nye profil. 

Det var i november, det kom frem, at Harry og William var på vej til at splitte deres hof i to. 

De to brødre, på henholdsvis 36 og 34 år, har, efter de er blevet gift, bevæget sig i mere forskellige retninger, og derfor overvejer de ifølge den britiske avis at dele deres fælles husholdning på Kensington Palace op og danne hver deres hof. 

Splittelsen af Kensington Palace skal angiveligt reflektere de vidt forskellige ansvar, de to prinser kommer til at påtage sig i det britiske kongehus, hvor William en dag skal blive konge efter sin far.

- Brødrene har støttet sig til hinanden og set efter hinanden, siden deres mor død. Men nu har de deres egne familier, de har ikke længere brug for hinanden som før, røbede en kilde over for The Sunday Times i november.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close