Prins Charles har givet hertuginde Meghan specielt kælenavn

Prins Charles fulgte hertuginde Meghan et stykke op af kirkegulvet, da hendes egen far grundet sygdom ikke kunne være der på den store dag.

Prins Charles fulgte hertuginde Meghan et stykke op af kirkegulvet, da hendes egen far grundet sygdom ikke kunne være der på den store dag.

Foto: All Over Press

Hertuginde Meghan, 36, har i den grad charmet sig ind i sin nye svigerfamilie. 

For nylig kom det frem, at dronning Elizabeth er blevet helt vild med sit barnebarns nye hustru, og nu viser det sig, at prins Charles, 69, også har taget sin nye svigerdatter til sig.

Ifølge Daily Mail er prins Charles og hertuginde Meghan blevet så tætte, at han har fundet på et kælenavn til hende. 

Den britiske avis' royale kilder afslører, at prins Charles har døbt hertuginde Meghan for "Tungsten", fordi hun er solid og ubøjelig ligesom det meget stærke metal. 

- Prins Charles beundrer Meghan for hende styrke og den støtte hun er for Harry, som har brug for en tungsten-type i sit liv, for han kan selv være lidt blød i det. Det er blevet et udtryk for hengivenhed, afslører Daily Mails royale kilde om kælenavnet. 

Det var prins Charles, der endte med at føre hertuginde Meghan op af kirkegulvet, da hendes far på grund af sygdom ikke kunne være der på hendes store dag

Artiklen fortsætter under billedet. 

Hertuginde Meghan og prins Charles på vej op af kirkegulvet i St. Georges's Chapel i Windsor Castle. Foto: All Over Press

Men Meghan Markles skulle ikke "gives væk" i traditionel forstand, som vi kender det fra bryllupper. 

"En modig feministisk erklæring" - det kaldte CNN hertugindens plan for hendes bryllupsdag. 

Inden brylluppet kom det frem, at prins Charles, prins Harrys far, ville føre bruden til alters, men det var ikke hele sandheden, afslørede CNN.

Da hun den 19. maj skulle gå op ad kirkegulvet i St. George's Chapel i Windsor, ville hun ifølge CNN først blive eskorteret alene af sine brudepiger op til koret i kirken. 

Ved koret trådte prins Charles til ved Meghans side. Han fulgte hende et stykke op ad kirkegulvet, men det sidste stykke op til alteret - og ikke mindst Harry - kom Meghan til at gå alene. 

- Men Charles vil ikke give hende væk til hendes kommende mand på traditionel vis, istedet vil han træde tilbage, når Markle nærmer sig prins Harry, fortalte CNN's reportere inden brylluppet. 

CNN erfarede, at det var hertuginde Meghan selv, der var kommet på planen - og at det har skullet være sådan, uanset om det var hendes egen far eller en anden, der skulle føre hende op ad kirkegulvet. 

- Ingen anden royal brud i Storbritannien er gået uledsaget ned ad kirkegulvet på sin bryllupsdag. Markles beslutning indikerer, at hun ønsker at vise sig selv om en stærk, uafhængig kvinde, som er klar til at udfordre royale normer, konkluderede CNN

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close