Meghans far vil ALDRIG møde sit barnebarn

Der har ikke kun været lykkelige begivenheder i hertuginde Meghans liv, siden hun blev gift og senere annoncerede, at hun og ægtemanden prins Harry ventede deres første barn.

Forholdet til hendes egen familie har nemlig lidt flere alvorlige knæk.

Særligt forholdet faderen, Thomas Markle, 73, har været dårligt – og faderen har da også flere gange ytret kritik både af Meghan og hele hendes nye royale familie.

Nu påstår en royal ekspert, at fejden mellem far og datter er blevet så altødelæggende, at Thomas Markle formentlig aldrig får sit eget barnebarn at se.

Artiklen fortsætter under billedet...

Thomas Markle har skabt røre i den royale andedam, siden hertuginde Meghan i maj blev gift med prins Harry.

Far og datter er endt i en bitter strid. Foto: MEGA

Det fortæller den royale forfatter og ekspert Duncan Larcombe i TV-dokumentaren ”Meghan and Harry: A Royal Baby Story ”, der ifølge britiske medier løber over skærmen på britisk TV senere i dag.

- Jeg kan ikke forestille mig i et øjeblik, at Thomas Markle nogensinde får mulighed for at møde sit barnebarn, siger Duncan Larcombe ifølge Daily Mail i TV-dokumentaren, der også indeholder interview med Meghans halvsøster Samatha Markle, 54.

Samantha beskylder sin tidligere Hollywood-søster for at skade familien:

- Du kan ikke skade folk på den måde, og så vende rundt på en tallerken og spille offer, lyder kritikken fra Samantha.

Artiklen fortsætter under billedet...

Samantha Markle udtaler sig også kritisk i den nye dokumentar. Foto: MEGA

Allerede inden Harry og Meghans bryllup den 19. maj sidste år jokkede hendes far gevaldigt i spinaten:

Dengang kom det nemlig frem, at faderen lige inden brylluppet havde iscenesat en række billeder med en paparazzi-fotograf. Billeder, som han efterfølgende forsøgte at sælge.

Senere gav faderen for første gang nogensinde et TV-interview, hvor det efterfølgende viste sig, at han havde modtaget penge for at stille op foran kameraet.

Derefter fik prins Harry med grovfilen i et interview med britiske Daily Mail, og i december sidste bragte han sin royale datter i fedtefadet, da han fortalte, at Meghan delte marihuana ud til sin gæster, da hun blev gift for første gang.

Kort efter trådte han igen sin datter over tæerne ved at offentliggøre det dybt personlige brev, som hun havde skrevet til ham.

I det fem sider lange brev tiggede Meghan sin far om ikke konstant at tale over sig i pressen.

Artiklen fortsætter under billedet...

Hertuginde Meghan og prins Harry på Commonwealth Day.

Meghan og Harry bliver om kort tid forældre for første gang. Foto: MEGA

- Far, det er med tungt hjerte, jeg skriver dette. Jeg forstår ikke, hvorfor du har valgt denne sti og vender det blinde øje til al den smerte, du er skyld i, indledte hun det håndskrevne brev, som hun sendte til sin far i august sidste år.

- Dine handlinger har knust mit hjerte i en million stykker - ikke bare fordi du har været skyld i unødvendig og uberettiget smerte, men også fordi du har valgt ikke at fortælle sandheden, men bliver ført som en dukke. Det er noget, jeg aldrig vil forstå, skrev hun i brevet, inden hun også tiggede sin egen far om at stoppe med hele tiden at gå til pressen:

- Hvis du elsker mig, som du fortæller pressen, du gør, så vær sød at stoppe. Lad os leve vores liv i fred. Stop med at lyve, stop med at forvolde så meget smerte, stop med at udnytte mit forhold til min mand.

Artiklen fortsætter under billedet...

Meghans mave vokser støt, og om kort tid føder hun enten en prins eller prinsesse. Foto: MEGA

- Jeg kan se, at du er så langt nede i kaninhullet, at du føler, at der ikke er nogen vej ud, men hvis du tager et øjeblik og tænker dig om, så vil du se at leve med en ren samvittighed er mere værd end nogen betaling i verden.

Inden Harry og Meghans bryllup hævdede Thomas Markle, at han skulle opereres i hjertet, og han meddelte derfor sin datter, at han ikke kunne komme til brylluppet.

I brevet, som Meghan altså sendte til sin far i august sidste år, kommenterede hun også på den sag:

- Du fortalte pressen, at du havde ringet til mig og sagt, du ikke kom til brylluppet - det skete ikke, for du ringede aldrig, skrev Meghan i brevet, inden hun slutteligt tilføjede:

Artiklen fortsætter under billedet...

Harry og Meghan blev gift i maj 2018. Foto: MEGA

- Jeg har altid kun elsket, beskyttet og forsvaret dig, ydet dig finansiel støtte, bekymret mig om dit helbred.

- Så da jeg i bryllupsugen hørte via tabloidmedierne, at du havde fået et hjerteanfald, så var jeg forfærdet... Jeg tiggede dig om at tage imod hjælp - vi sendte nogen til dit hjem... og i stedet for at tale med mig og tage imod denne eller nogen form for hjælp, så stoppede du med at svare på telefonen og valgte kun at tale gennem tabloidmedierne.

 

Artiklen fortsætter under billedet...

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close